αδυνατισμα & συσφιξη

 • slim concept

  Συσκευή ηλεκτροθεραπευτικής αγωγής με 12 διαφορετικούς τύπους ρεύματος και με προεπιλεγμένα προγράμματα λιποδιάλυσης, σύσφιξης, κυτταρίτιδας και μυϊκής ενδυνάμωσης.

  Το Slim Concept έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι φιλικό στο χρήστη και ταυτόχρονα, να παρέχει στον πελάτη τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, με ασφαλή και άνετο τρόπο.

  -12 προγράμματα πραγματοποιούνται μέσω των ρευμάτων που βοηθούν στην αύξηση της θερμοκρασίας, μεγιστοποιώντας έτσι τα αποτελέσματα στους επιδερμικούς ως και τους υποδόριους ιστούς.
  -Μοναδική εφαρμογή με 12 διαφορετικούς τύπους ρεύματος.
  -Χρήση ισομετρικών ρευμάτων για αύξηση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας.
  -Χρήση ισοτονικών ρευμάτων για διαμήκη συστολή των μυών.

  Το Slim Concept συνδυάζει και διαμορφώνει τα ρεύματα ανάλογα με την αντοχή των μυών, το σχήμα του σώματος και την ευαισθησία του πελάτη. Η αποτελεσματικότητά του βασίζεται σε ένα πρόγραμμα 10 θεραπειών, έξυπνα σχεδιασμένων και διαμορφωμένων με το πλέον προηγμένο τεχνολογικό σύστημα Enhanced Programming System.

  Στις αρχικές τρεις συνεδρίες επιλέγονται ρεύματα που μαλακώνουν τις ινώδεις προσκολλήσεις και το εναπόθεμα λίπους κάτω από το δέρμα, καθώς υπάρχει η διαπίστωση ότι οι ηλεκτροθεραπείες είναι αποτελεσματικές όταν τα στρώματα λίπους έχουν θερμανθεί, γεγονός που το Slim Concepτ το επιτυγχάνει επιτυχώς και ανώδυνα.

  Στην τέταρτη μέχρι και έκτη συνεδρία γίνεται ρύθμιση ώστε να αποδώσει ισχυρότερα ρεύματα, λειτουργώντας στο επίπεδο των λιπωδών ιστών. Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται η διέγερση των δεικτών που διασπούν το εναπόθεμα του λίπους.

  Στην έβδομη και όγδοη συνεδρία εφαρμόζονται ρεύματα που βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών από τους ιστούς, ενισχύοντας την τονικότητά τους προκειμένου να μειωθεί η κυτταρίτιδα.

  Τέλος, στις δύο τελευταίες συνεδρίες χρησιμοποιούνται ρεύματα που επαναφέρουν την τονικότητα των μυών, έχοντας ως αποτέλεσμα την αύξηση της αντοχής.

 • Μασαζ για τοπικο παχος

  Η άποψη ότι το μασάζ αποτελεί πολυτέλεια που απευθύνεται σε λίγους, είναι λανθασμένη. Αντίθετα, πρόκειται για μια εναλλακτική μορφή θεραπείας και χαλάρωσης του σώματος, με ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία.

  Μασάζ -μάλαξη είναι ο χειρισμός των επιφανειακών και βαθύτερων (εν τω βάθει) μυϊκών ιστών και του συνδετικού ιστού χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές, με σκοπό την ενίσχυση της λειτουργικότητάς τους, την υποβοήθηση της διαδικασίας επούλωσης, τη μείωση της αντανακλαστικής σύσπασης των μυών, την αναστολή διέγερσης των κινητικών νευρώνων, αλλά κυρίως την προώθηση της χαλάρωσης, ευεξίας και της ψυχαγωγίας.

  Η μάλαξη περιλαμβάνει χειρισμούς που ποικίλουν είτε σε μορφή είτε σε ένταση, είτε σε επιδεξιότητα. Μπορεί είτε να σε διεγείρει είτε να προάγει την χαλάρωση και αυτό εξαρτάται από το είδος της τεχνικής, από τον τρόπο που ο θεραπευτής εκτελεί του χειρισμούς και από το πώς αντιλαμβάνεται ο ασθενής την μάλαξη. Η καταλληλότητα του κάθε χειρισμού κρίνεται από τον εκάστοτε θεραπευτή, ο οποίος πρέπει να κατέχει άριστες γνώσεις ανατομίας, φυσιολογίας και παθολογίας.


κυτταριτιδα

 • Μασαζ

  Ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της γυναίκας είναι η κυτταρίτιδα. Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά αισθητικά προβλήματα που κάθε γυναίκα προσπαθεί να αντιμετωπίσει. Η κυτταρίτιδα δεν είναι τίποτα άλλο παρά λιπαρές ουσίες μαζί με νερό, οι οποίες σκληραίνουν και σταθεροποιούνται στον υποδόριο ιστό του σώματός μας.

  Οι παράγοντες που επηρεάζουν την κυτταρίτιδα έχουν σχέση όχι μόνο από τη διατροφή αλλά και από το φύλλο (εμφανίζεται κυρίως σε γυναίκες), την ηλικία (αυξάνει όσο μεγαλώνουμε), τον καθημερινό τρόπο ζωής και τέλος από τον συνδετικό ιστό ενός ανθρώπου.

  Το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας είναι μια εξειδικευμένη τεχνική της λεμφικής μάλαξης που αποβλέπει στη σύσφιξη του σώματος. Αυτή τη τεχνική μάλαξης προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, τοπική αναζωογόνηση του δέρματος, μείωση της κυτταρίτιδας και φυσικό αδυνάτισμα.

  Το λεμφικό μασάζ, χάρη στην αντιοιδηματική και αποσυμφορητική του δράση, είναι η πιο κατάλληλη τεχνική για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, την τοπική σύσφιξη και μείωση του τοπικού πάχους. Απομακρύνει αποτελεσματικά τις τοξίνες από τον οργανισμό, βοηθά στην εξάλειψη του οιδήματος του τοπικού λίπους και αποτελεί τον μόνο φυσικό τρόπο που μειώνει αισθητά την “όψη του πορτοκαλιού” του σώματος.

  *Η συχνότητα που πρέπει να έχουμε στο μασάζ για αποτελεσματική αποφυγή κυτταρίτιδας εξαρτάται από το βαθμό της θεραπείας (επιφανειακή κυτταρίτιδα ή βαθιά κυτταρίτιδα που απαιτούνται περισσότερες επαναλήψεις) και από τη δραστικότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στις μαλάξεις.

  *Το μασαζ κυτταρίτιδας αντενδείκνυται  σε μερικές περιπτώσεις όπως η θρομβοφλεβίτιδα, η καρδιακή ανεπάρκεια, το άσθμα και άλλα.

 • Φυκια

  Τα φύκια συγκεντρώνουν όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της θάλασσας γι αυτό σήμερα γίνεται μεγάλος λόγος για την σημασία τους ως θεραπευτικό μέσο στην αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων αλλά και αισθητικών προβλημάτων.

  Η δράση των φυκιών στηρίζεται στο φαινόμενο της όσμωσης που δημιουργείται μεταξύ του σώματος και θαλασσινού νερού. Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ομοιότητα ανάμεσα στη μεταλλική σύνθεση του θαλασσινού νερού και στη σύνθεση των υγρών του ανθρώπινου σώματος.


ενυδατωση σωματος

 • Peeling Σωματος

  Το πρώτο βήμα για την περιποίηση της επιδερμίδας του σώματος είναι αναμφισβήτητα η απολέπιση. Όχι μόνο γιατί απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που τη δείχνουν θαμπή και τραχιά, αλλά και γιατί βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων φροντίδας. Δεν χρειάζεται παρά να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας και θα αποζημιωθείτε με μια βελούδινη επιδερμίδα απολαμβάνοντας την απολέπιση σας σε συνδυασμό με μασάζ.

  * Χρησιμοποιείται Peeling σε μορφή κρέμας με φυσικούς κόκκους από αμύγδαλο.

  * Συνιστάται για απολέπιση πριν από τις θεραπείες σώματος και για καθημερινή φροντίδα.


ραγαδες

 • Μεσοθεραπεια με Dermapen

  Η μεσοθεραπεία με το Dermapen (Bella Medical) είναι μια θεραπεία, ιδανική για μη χειρουργική, μη επεμβατική αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων του δέρματος, όπως η γήρανση , οι ουλές και η υπερμελάγχρωση.

  Με αυτή την μορφή της μεσοθεραπείας εγχέουμε διάφορες ουσίες στο κατώτερο χόριο, εκεί όπου δεν μπορεί να διεισδύσει ακόμη και η καλύτερη αντιγηραντική ή ενυδατική κρέμα.

  Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως διαλύματα υαλουρονικού οξέος, βιταμίνες, ρετινόλη και αντιοξειδωτικές ουσίες.

  Το Dermapen (Bella Medical)
  Είναι ένα μηχάνημα που μοιάζει με στυλό και στην άκρη του έχει 9 λεπτές βελόνες που διαπερνούν το δέρμα, έως 100 φορές ανά δευτερόλεπτο, με ρυθμιζόμενη ταχύτητα και βάθος που κυμαίνεται μεταξύ 0,1mm-2.0mm, ανάλογα με την περιοχή που θεραπεύεται. Οι βελόνες του διεισδύουν στο δέρμα κατακόρυφα, ελαχιστοποιώντας τη βλάβη του δέρματος, τον πόνο αλλά και τον χρόνο αποκατάστασης.

  Προκαλούν πολλαπλούς μικροτραυματισμούς στο δέρμα διαπερνώντας την επιδερμίδα και φτάνοντας ως το χόριο χωρίς να την καταστρέφουν.

  Λόγω της ελαστικότητας των επιδερμιδικών κυττάρων οι μικροοπές κλείνουν πολύ γρήγορα και εντός λίγων ωρών η επιδερμίδα επανέρχεται στη φυσιολογική της κατάσταση.

  Οφέλη
  – βελτίωση των ρυτίδων
  – αύξηση και παραγωγή κολλαγόνου
  – βελτίωση των ουλών από ακμή
  – αύξηση του πάχους της επιδερμίδας
  – σύσφιξη προσώπου

 • Δερμοαποξεση με Διαμαντι

  Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι είναι η πιο προηγμένη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και αποτελεί τον πυρήνα σε όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης.

  Χρησιμοποιώντας την ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή από ατόφιο διαμάντι  πάνω στην επιφάνεια του δέρματος αφαιρούμε  αναίμακτα την επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα  μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου & ελαστίνης.

  Ταυτόχρονα παροχετεύουμε τα θεραπευτικά διαλύματα, που είναι προσαρμοσμένα πάντα στον εκάστοτε τύπο δέρματος και τα έχουμε επιλέξει ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

  Είναι η ιδανική και πιο απλή θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο.

  Απομακρύνει από το δέρμα μηχανικά το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λεία, λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα χωρίς λεπτές ρυτίδες.

  Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι μπορεί να εφαρμοστεί σε όλη την περιοχή του προσώπου και επιπλέον στο λαιμό και το μπούστο, ενώ δίνει άριστα αποτελέσματα και σε συνέργεια με άλλες θεραπείες. Βοηθάει το δέρμα να παράγει μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη, δηλαδή να αναπλάθεται μόνο του (αυτογενής ανάπλαση).

  Οφέλη
  – ενυδατώνουμε το δέρμα
  – αντιμετωπίζουμε την ακμή
  – λευκαίνουμε τις κηλίδες
  – θρέφουμε το δέρμα με βιταμίνες
  – καθυστερούμε τη γήρανση με αντιοξειδωτικά
  – ανανεώνουμε το δέρμα

  * Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 18 ετών και άνω και είναι απολύτως ασφαλής, καθώς δεν ενέχει κινδύνους και παρενέργειες.

  * Κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά και μπορεί να επαναληφθεί ακόμα και ανά μία εβδομάδα. Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει ανάλογα με το πρόβλημα, συνήθως όμως αρκούν 4-5 συνεδρίες για άριστα αποτελέσματα, αν και η δράση της μεθόδου είναι ορατή από την πρώτη κιόλας φορά.


μασαζ

 • Antistress μασαζ

  Στο χώρο μας μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία χαλαρωτικού μασάζ (Relax Anti Stress Massage). Αν δεν αντιμετωπίζετε συγκεκριμένα προβλήματα υγείας, αλλά χρειάζεστε επειγόντως μια απόδραση από την ένταση και το στρες, αφεθείτε στα χέρια μας.

  Με τη χρήση αιθέριων ελαίων, το σώμα βοηθιέται να αποβάλλει μυϊκές εντάσεις, μπλοκαρίσματα και κούραση. Η πίεση του αίματος πέφτει, οι μύες χαλαρώνουν, η λέμφος ενεργοποιείται και ολόκληρος ο οργανισμός ξεκινάει διαδικασία αποτοξίνωσης. Ο συνδυασμός χαλαρωτικών μαλάξεων και της μεγάλης δύναμης που έλκουν απ’ την ίδια τη φύση τα αιθέρια έλαια, λειτουργεί καταλυτικά όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στην ψυχή. Μια συνεδρία χαλαρωτικού μασάζ είναι ικανή να επιφέρει ψυχική και πνευματική γαλήνη στον θεραπευόμενο.

  Πρόκειται για ένα μασάζ ιδανικό ενάντια στο στρες και τη συσσωρευμένη κόπωση, που θα σας προσφέρει αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας.

  Κάθε συνεδρία διαρκεί μισή ή μία ώρα και στο τέλος της θα νιώσετε άμεσα τα αποτελέσματα στο σώμα σας, ενώ σίγουρα θα αισθανθείτε πως για λίγο καταργήθηκε ο χρόνος. Όμως τα αποτελέσματα είναι απείρως μεγαλύτερα και ο οργανισμός ενεργοποιείται στο μέγιστο, μετά από πέντε -έξι συνεδρίες.

  *Είτε επιλέξετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο έξι θεραπειών, είτε έρθετε στο χώρο μας για μια συνεδρία αποφόρτισης από μια έντονη, γεμάτη άγχος μέρα, το σίγουρο είναι πως η εμπειρία του χαλαρωτικού μασάζ θα σας μείνει αξέχαστη.

 • ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

  Το όμορφο δέρμα, το υγιές σώμα και το καθαρό μυαλό είναι άμεσα εξαρτημένα από τη ροή της λέμφου. Άτομα που ζουν σε μολυσμένο περιβάλλον και είναι συνεχώς υπό πίεση και στρες συνηθίζουν να έχουν μειωμένη λεμφική ροή. Γι’ αυτό το λόγο μπορεί να εμφανίζουν οιδήματα και μειωμένο ανοσοποιητικό σύστημα.

  Η λέμφος είναι το πιο σημαντικό υγρό στο σώμα μας, μετά το αίμα. Είναι το αμυντικό μας σύστημα και ταυτόχρονα το σύστημα που διώχνει τις τοξίνες. Το λεμφικό μασάζ γίνεται με ειδικές τεχνικές μαλάξεων από ειδικευμένες αισθητικούς. Βοηθά στην καλή υγεία του οργανισμού ενώ συγχρόνως έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα – πέρα απ’ τα μακροχρόνια οφέλη – την αποβολή των τοξινών.

  Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά στην εξισορρόπηση των διαταραχών του μεταβολισμού, στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και στη μείωση λεμφοιδημάτων και φλεβικών οιδημάτων.

  Οφέλη
  – εξάλειψη κυτταρίτιδας
  – ενίσχυση λιπόλυσης και εξάλειψη τοπικού πάχους
  – μείωση χαλάρωσης
  – αποτοξίνωση
  – ανακούφιση σε πόνους προερχόμενους από παθήσεις του Συνδετικού Ιστού, όπως ρευματισμοί, αρθρίτιδες κλπ.

  * Το λεμφικό μασάζ εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, με έμφαση στα πόδια, τα χέρια, την κοιλιά, τους γλουτούς, το πρόσωπο και το λαιμό.

  * Το λεμφικό μασάζ απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες  κάθε ηλικίας, ακόμα και σε έφηβες/ους, οι οποίοι χρειάζονται να απαλλαχθούν από κατακρατήσεις υγρών.

  * Χρειάζονται τουλάχιστον 6 συνεδρίες για να δείτε αποτελέσματα. Σίγουρα, όμως, κάθε περίπτωση είναι μοναδική και η αισθητικός θα σας πει πόσες ακριβώς θα χρειαστείτε.

 • ΒΑΘΥ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ


elΕλληνικά