Το σώμα σας αξίζει την καλύτερη φροντίδα που μπορείτε να του προσφέρετε για να διατηρείται νέο και υγιές.

Κάθε σώμα μπορεί να γίνει τέλειο αρκεί να εφαρμόσουμε την κατάλληλη θεραπεία. Στο RETOUCHE μελετάμε κάθε σώμα ξεχωριστά και φτιάχνουμε μοναδικά πρωτόκολλα θεραπειών που στοχεύουν στις συγκεκριμένες ανάγκες του. Επειδή σε κάθε περιοχή συνυπάρχουν πολλές ανάγκες, όπως χαλάρωση, κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος, με το σωστό συνδυασμό τεχνολογιών αντιμετωπίζουμε και διορθώνουμε τις ατέλειες σε όλα τα επίπεδα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να τελειοποιήσουμε τη σιλουέτα μας χωρίς να χάνουμε χρόνο και χρήματα σε περιττές θεραπείες.

Στο κέντρο μας αξιοποιούμε τις δυνατότητες που μας προσφέρει η επιστήμη της κοσμετολογίας προκειμένου να καλύπτουμε τις δικές σας ανάγκες με τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά μηχανήματα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την ιδανική θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις προτεραιότητές σας.


αδυνατισμα

 • CAVITATION

  Η τεχνολογία Cavitation είναι ευρέως διαδεδομένη ως η πιο υπερσύγχρονη αποτελεσματική θεραπεία άμεσης, μόνιμης λιποδιάσπασης για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της απώλειας του τοπικού πάχους.
  Το Cavitation αποτελεί μία επαναστατική μέθοδο με υπερήχους η οποία στοχεύει κατευθείαν στα επίμονα αποθέματα  λίπους σε περιοχές που  δεν υποχωρούν.

  Tα κύματα υπερήχου χαμηλής συχνότητας που εκπέμπει,  δημιουργούν μικροφυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα  και  με τη βοήθεια του φαινομένου της σπηλαίωσης καταστρέφεται η  κυτταρική μεμβράνη άρα και η δομή των λιποκυττάρων..  Το λίπος υγροποιείται και αποβάλλεται με φυσικό τρόπο από τον οργανισμό .

  Είναι μία ευχάριστη, άνετη, μη χειρουργική τεχνική που πραγματοποιείται αναίμακτα – χωρίς νυστέρι, βελόνες, μελανιές ή πόνο και στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από τη πρώτη κιόλας συνεδρία, ενώ μειώνεται αισθητά η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού.

  Κάθε συνεδρία διαρκεί μόνο 30’ . Η συχνότητα των συνεδριών είναι 1 φορά την εβδομάδα και ο τελικός αριθμός εξαρτάται από την ανταπόκριση του σώματος στην κάθε συνεδρία, συνήθως είναι από 8 – 12 συνεδρίες.

  Σημαντικά  πλεονεκτήματα της θεραπείας είναι ότι είναι ασφαλής και ανώδυνη ενώ η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεσες. Επίσης μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους  τύπους σώματος και δέρματος  και σε κάθε εποχή

  *Ενδείκνυται για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το λίπος:

  -στην κοιλιά

  -στα μπράτσα

  -στους γλουτούς

  -στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος των μηρών

  -στους γοφούς

  -στα γόνατα

  -στη μέση

  *Μετά από  κάθε θεραπεία Cavitation έχει διαπιστωθεί ότι η χρήση ραδιοσυχνοτήτων(rf)  μπορεί να διευκολύνει σημαντικά στα εξης:

  -καύση του σωματικού λίπους

  -αποβολή τοξινών, μείωση, εξάλειψη κυτταρίτιδας

  -βελτίωση λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας

  -βελτίωση της υφής του δέρματος, παραγωγή νέου κολλαγόνου, μείωση ραγάδων

  -διαμόρφωση περιγράμματος σώματος και απώλεια πόντων

  -σύσφιξη

 • VACUUM

  Το Vacuum είναι το πλέον αποτελεσματικό μηχανικό λεμφικό μασάζ κυτταρίτιδας που λειτουργεί  βαθιά στους ιστούς και τονώνει τα κύτταρα του δέρματος. Με ισχυρή ρυθμική αναρρόφηση αυξάνει το ρυθμό της λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας μειώνοντας τις κατακρατήσεις υγρών.

  Η μέθοδος του ενδοδερμικού αυτού μασάζ  μέσω των δερμοεμπιέσεων  αποτοξινώνει και αποσυμφορεί τη θεραπευόμενη περιοχή από τις τοξίνες και τα άχρηστα υποπροϊόντα του κυτταρικού μεταβολισμού ,στοχεύοντας και επιτυγχάνοντας τη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

  Τα αποτελέσματα ποικίλουν από άτομο σε άτομο ανάλογα με τη σωματική διάπλαση. Επιτυγχάνεται μείωση πόντων από 2,5 εκ. έως 15 εκ. Όπως αποδεικνύουν οι κλινικές έρευνες, σε συνδυασμό με τις ραδιοσυχνότητες RF είναι πολύ δραστικό. Aν το συνδυάσεις με άσκηση και διατροφή, τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

  -Συνιστάται 1 φορά την εβδομάδα.

  -Χρόνος εφαρμογής 30 λεπτά ανά συνεδρία

 • TESLASLIM (EMS)

  Αρχικά εφευρέθηκε για τους ασθενείς με ακράτεια . Οι ουρολόγοι την εφάρμοζαν στους ασθενείς λόγω της μεγάλης αποτελεσματικότητας της στην ενδυνάμωση των μυών της πυελικής χώρας με αποτέλεσμα την λύση στο πρόβλημα της ακράτειας. Παράλληλα παρατηρήθηκε ότι όλοι οι ασθενείς παρουσίαζαν μυϊκή διόγκωση των γλουτών. Έτσι σήμερα απολαμβάνουμε τα οφέλη και στην αισθητική ιατρική!

   

  Το προηγμένο αυτό τεχνολογικά  μηχάνημα ιατρικής αισθητικής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ολοκληρωτική ενεργοποίηση κάθε μυϊκής ομάδας,σε αντίθεση με την φυσική άσκηση όπου δραστηριοποιείται μέχρι το 70% του μυός.Με το TESLASlim πετυχαίνουμε την ενεργοποίηση του 100% του μυός! Συγκεκριμένα με κάθε συνεδρία πραγματοποιούμε πάνω από 20.000 συσπάσεις  και είναι στοχευμένες στην μυϊκή ομάδα που μας ενδιαφέρει!

  Γλουτοί : πάνω από 20.000  στοχευμένες συσπασεις στους γλουτούς! Έτσι επιτυγχάνουμε την υπερτροφία που όλες οι γυναίκες επιθυμούν στους γλουτούς χωρίς να μεγαλώνουν και οι μηροί, εικόνα που βλέπουμε συχνά να συμβαίνει στις γυναίκες που προσπαθούν να βελτιώσουν την εικόνα των γλουτών κάνοντας πολλά «καθίσματα» ή «πρέσα».

  Κοιλιακοί: με ειδικά πρωτόκολλα που έχει το μηχάνημα TESLASlim κατά την εκγύμναση των μυών της κοιλιάς, αυξάνεται ο μεταβολισμός τους με αποτέλεσμα την τοπική καύση λίπους! Κέρδος η επίπεδη κοιλιά και η απώλεια λίπους τοπικά!

   

  Με την εφαρμογή ακίνδυνου υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM( High Intensity Focused Electromagnetic Field Technologh) έχουμε έντονη δράση στους κινητικούς νευρώνες των μυών. Με την προηγμένη αυτή τεχνολογία κερδίζουμε πάνω από 20.000 μέγιστες συσπάσεις (supramaximal) στο 100% της μυικής ομάδας που κάνουμε την εφαρμογή! Η συχνότητα των συσπάσεων είναι τέτοια που δεν επιτρέπεται η χαλάρωση των μυικών ινών με αποτέλεσμα την αύξηση και του όγκου των μυών αλλά και του αριθμού τους! Η ενέργεια που απαιτείται για την σύσπαση τους προέρχεται από τον καταβολισμό των λιπαρών οξέων. Άρα  μυϊκή υπερτροφία και καύση λίπους μαζί!!

  Είναι απόλυτα ασφαλές και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε για ακόμη μια φορά ότι το TESLAslim αποτελεί μια  θεραπεία ιατρικής αισθητικής. Τα άλλα μηχανήματα έχουν μόνο πολύ επιφανειακή ενεργοποίηση των μυών! Από τη πρώτη στιγμή της εφαρμογής στο TESLASlim νιώθετε ξεκάθαρα την μυική σύσπαση σε όλο το βάθος του μυός. Συνεπώς και τα αποτελέσματα είναι υπερπολλαπλάσια.

   

   

  – Δεν πονάει,μας δίνει την αίσθηση ενός εντόνου μασάζ.

  – Χρειάζονται 6 με 8 συνεδρίες ,ιδανικά 2 την εβδομάδα

   

  -Συνήθως μετά τη δεύτερη συνεδρία τα αποτελέσματα είναι ορατά! Βελτίωση συνεχίζουμε να βλέπουμε ακόμα και 1 μήνα μετά το πέρας των συνεδριών.

   

  -Το αποτέλεσμα διαρκεί συνήθως 6-12 μήνες. Αυτό εξαρτάται γενικά από τον τρόπο ζωής μας. Σίγουρα κάποιες συνεδρίες συντήρησης βοηθούν ακόμη περισσότερο.

  Επιτυγχάνουμε:

  1. Ανόρθωση και όγκος γλουτών.
   2. Μείωση λίπους κοιλιάς και γράμμωση μυών
   3. Ανόρθωση βραχιόνων
   4. Ανόρθωση μηρών

  5.Καύση λίπους μηρών

   

   

  Αντενδείξεις:

  -Βηματοδότης
  -Επιληψία
  -Εγκυμοσύνη
  -Μεταλλικά εμφυτεύματα στα σημεία εφαρμογής
  -Πνευμονική ανεπάρκεια

   

 • LIPOSUCTION

  Μηχάνημα αδυνατίσματος με καινοτόμο συνδυασμό δέσμης λέιζερ και υπέρυθρης ακτινοβολίας. Ο συνδυασμός τους διεγείρει τα φυσικά κανάλια του μεταβολισμού. Όταν το λέιζερ διαπερνά το δέρμα η χημική αντίδραση που προκύπτει φυσιολογικά προκαλεί την διάσπαση των τριγλυκεριδίων σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη, τα οποία μεταφέρονται στο λεμφικό σύστημα και στη συνέχεια μεταβολίζονται αφού αποβάλλονται από το σώμα με φυσιολογικό τρόπο .Με προ-εγκατεστημένα προγράμματα θεραπειών, χωρισμένα σε τμήματα του σώματος (τα χέρια, την κοιλιά, τους γλουτούς, τους μηρούς). Επιπλέον διαχωρισμός σε φύλλο ( Άνδρας – Γυναίκα ) και μέγεθος του προβλήματος (μικρό, μεσαίο, μέγιστο), τα οποία προσαρμόζουν τις παραμέτρους εξατομικευμένα ανάλογα το πρόβλημα του ασθενούς.

  Νέα τεχνολογία υπερήχων αδυνατίσματος που δρα συνδυαστικά με INFRARED HEAD με δυνατότητα ρύθμισης βάθους και αύξησης της θερμοκρασίας στο λιπώδη ιστό πάνω από 59oC.

  Λόγω των διπλών κεφαλών τα αποτελέσματα είναι πιο άμεσα και πιο δραστικά.

  Ο αρισθμός των συνεδριών ποικίλλουν ανάλογα με το θέμα του κάθε σώματος και του κάθε οργανισμού.

   

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

  -Εμφανής μείωση του λιπώδους ιστού
  -Αδυνάτισμα

  – Mείωση της κυτταρίτιδας
  -Αποσυμφόρηση των καναλιών της ροής της λέμφου
  -Διέγερση των μεταβολικών λειτουργιών

 • ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ PISTOR

  Η μεσοθεραπεία σώματος με πιστόλι βοηθάει στην διάσπαση του τοπικού λίπους ,στην οιδηματώδη κυτταρίτιδα και στην επιδερμική σύσφιξη.

  Για την αποτελεσματικότητα της  μεσοθεραπείας με pistor είναι πολύ σημαντικό η έγχυση των δραστικών συστατικών να γίνει ακριβώς στο βάθος που απαιτείται. Για να επιτύχουμε την ακρίβεια των ενέσεων χρησιμοποιούμε την ψηφιακή ακρίβεια του ειδικού πιστολιού μεσοθεραπείας. Το πιστόλι αυτό ελέγχει απόλυτα, με ψηφιακό τρόπο, το βάθος διείσδυσης, την ποσότητα του υλικού της έγχυσης και τον ρυθμό των νυγμών. Οι παράμετροι παραμένουν ίδιες σε κάθε πίεση της σκανδάλης. Έτσι η θεραπεία καθίσταται σαφώς πιο αποτελεσματική και πιο ανώδυνη, σε σχέση με την ενέσιμη μεσοθεραπεία με το χέρι.

  Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα και την περιοχή του σώματος, ακολουθούμε διαφορετικά θεραπευτικά πρωτόκολλα:

  Αδυνάτισμα
  Η πιο αποτελεσματική αμπούλα λιποδιάλυσης είναι αυτή που περιέχει φωσφατιδυλοχολίνη, η οποία εκτελεί μια διεγερτική δράση στην μεμβράνη των λιποκυττάρων προωθώντας την απελευθέρωση των λιπιδίων.

  Η επανάληψη των εφαρμογών γίνεται κάθε 20 ημέρες ως ένα μήνα.

  Σύσφιξη
  Χρησιμοποιείται αμπούλα που περιέχει συστατικά όπως η διμεθυλαμινοαιθανόλη και η βιταμίνη C, οι οποίες διεγείρουν την δραστηριότητα των ινοβλαστών που εμπλέκονται άμεσα στο σχηματισμό του κολλαγόνου και της ελαστίνη, ώστε να αυξηθεί το εξωτερικό πλέγμα του χορίου, προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη ελαστικότητα του δέρματος.

  Η επανάληψη των εφαρμογών γίνεται κάθε 7-10 ημέρες.

  Κυτταρίτιδα
  Ο ορός που χρησιμοποιείται αποτελείται από λιπολυτικούς παράγοντες και φυσικό εκχύλισμα με διουρητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

  Η επανάληψη των εφαρμογών γίνεται κάθε 15 ημέρες.

  *Στο σώμα, ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται είναι 6-8 ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα σε συνάρτηση πάντα με μια ισορροπημένη διατροφή μετά την θεραπεία.

 • ΜΑΣΑΖ ΤΟΠΙΚΟ

  Το τοπικό πάχος ταλαιπωρεί μεγάλη μερίδα του γυναικείου αλλά και ανδρικού  πληθυσμού, ανεξάρτητα από το βάρος του σώματός τους.

  Τα «ψωμάκια», τα «πιασίματα» στη μέση, η συσσώρευση λίπους στην κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς δεν κάνουν διακρίσεις ανάμεσα σε αδύνατα και εύσωμα άτομα.

  Το τοπικό πάχος προκύπτει από την ανώμαλη και υπερβολική εναπόθεση λίπους σε σημεία του σώματος από τα οποία είναι δύσκολη η απώλειά του.

  Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι εξαντλητικές δίαιτες και η άσκηση δεν επιφέρουν μείωση του τοπικού πάχους διότι σημαντικό ρόλο διαδραματίζει ο γενετικός παράγοντας.

  Όταν το τοπικό πάχος παρά τη σωστή διατροφή και την άσκηση επιμένει, κρίνεται απαραίτητη η συνδρομή πιο αποτελεσματικών μεθόδων.

  Η αντιμετώπισή του (ανάλογα πάντα με την έκταση του προβλήματος) δύναται να επιτευχθεί με σύγχρονες, μη επεμβατικές μεθόδους. Βασική θεραπεία είναι το μασάζ που γίνεται κυρίως τοπικά στα σημεία που θέλουμε να δουλέψουμε χρησιμοποιώντας αμπούλες ,ορούς και κρέμες με τα απαραίτητα συστατικά για την λιποδιάλυση.

  *Ο αριθμός των συνεδριών που χρειάζονται εξαρτώνται από την κάθε περίπτωση

 • SLIM CONCEPT

  Συσκευή ηλεκτροθεραπευτικής αγωγής με 12 διαφορετικούς τύπους ρεύματος και με προεπιλεγμένα προγράμματα λιποδιάλυσης, σύσφιξης, κυτταρίτιδας και μυϊκής ενδυνάμωσης.

  Το Slim Concept έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι φιλικό στο χρήστη και ταυτόχρονα, να παρέχει στον πελάτη τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, με ασφαλή και άνετο τρόπο.

  • 12 προγράμματα πραγματοποιούνται μέσω των ρευμάτων που βοηθούν στην αύξηση της θερμοκρασίας, μεγιστοποιώντας έτσι τα αποτελέσματα στους επιδερμικούς ως και τους υποδόριους ιστούς.
  • Μοναδική εφαρμογή με 12 διαφορετικούς τύπους ρεύματος.
  • Χρήση ισομετρικών ρευμάτων για αύξηση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας.
  • Χρήση ισοτονικών ρευμάτων για διαμήκη συστολή των μυών.

  Το Slim Concept συνδυάζει και διαμορφώνει τα ρεύματα ανάλογα με την αντοχή των μυών, το σχήμα του σώματος και την ευαισθησία του πελάτη. Η αποτελεσματικότητά του βασίζεται σε ένα πρόγραμμα 10 θεραπειών, έξυπνα σχεδιασμένων και διαμορφωμένων με το πλέον προηγμένο τεχνολογικό σύστημα Enhanced Programming System.

  Στις αρχικές τρεις συνεδρίες επιλέγονται ρεύματα που μαλακώνουν τις ινώδεις προσκολλήσεις και το εναπόθεμα λίπους κάτω από το δέρμα, καθώς υπάρχει η διαπίστωση ότι οι ηλεκτροθεραπείες είναι αποτελεσματικές όταν τα στρώματα λίπους έχουν θερμανθεί, γεγονός που το Slim Concepτ  το επιτυγχάνει επιτυχώς και ανώδυνα.

  Στην τέταρτη μέχρι και έκτη συνεδρία γίνεται ρύθμιση ώστε να αποδώσει ισχυρότερα ρεύματα, λειτουργώντας στο επίπεδο των λιπωδών ιστών. Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται η διέγερση των δεικτών που διασπούν το εναπόθεμα του λίπους.

  Στην έβδομη και όγδοη συνεδρία εφαρμόζονται ρεύματα που βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών από τους ιστούς, ενισχύοντας την τονικότητά τους προκειμένου να μειωθεί η κυτταρίτιδα.

  Τέλος, στις δύο τελευταίες συνεδρίες χρησιμοποιούνται ρεύματα που επαναφέρουν την τονικότητα των μυών, έχοντας ως αποτέλεσμα την αύξηση της αντοχής.

   

   


κυτταριτιδα

 • RF

  Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες είναι πλέον παγκοσμίως αποδεκτή για τις ευεργετικές της ιδιότητες και αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές μη-επεμβατικές θεραπείες για σύσφιξη, ανόρθωση και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

  Μέσω των ραδιοσυχνοτήτων γίνεται παροχή θερμότητας στους ιστούς, οδηγώντας σε παραγωγή κολλαγόνου και καταστροφή λίπους. Η ραδιοσυχνότητα  βασίζεται στο γεγονός ότι το ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής συχνότητας  μπορεί να διεισδύει στα επιφανειακά στρώματα του δέρματος, θερμαίνοντας μόνο τους ιστούς  που χρειάζονται βελτίωση, καθώς επίσης και τους ιστούς που διεγείρουν την φυσική παραγωγή νέου κολλαγόνου– και το καταφέρνουν.

  Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα γρήγορη και ανώδυνη, παρέχοντας ταυτόχρονα μία ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ, και είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία .

  Σε άντρες και γυναίκες που θέλουν άμεσα αποτελέσματα. Το RF προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα στη σύσφιξη του σώματος και ειδικά σε προβληματικές περιοχές όπως  το στομάχι, τα μπράτσα, οι γλουτοί,οι μηροί και τα γόνατα. Έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να επιτύχει ιδιαιτέρως θεαματική σύσφιξη, όσο καμίας μορφής κλασική άσκηση δεν καταφέρνει να επιτύχει.Επειδή σε περιοχές όπως τα γόνατα και τα μπράτσα δεν είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα με άλλα μηχανήματα, αφού εκεί θέλουμε να φύγει η κυτταρίτιδα και να σφίξει το δέρμα συγχρόνως.

  Από την πρώτη εφαρμογή τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή.Συνήθως απαιτούνται 6-8 συνεδρίες με μέγιστο τις δώδεκα ανάλογα με το πρόβλημα του πελάτη. Κάθε συνεδρία διαρκεί 20-40 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής υπό θεραπεία .

 • ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ PISTOR

  Η μεσοθεραπεία σώματος με πιστόλι βοηθάει στην διάσπαση του τοπικού λίπους ,στην οιδηματώδη κυτταρίτιδα και στην επιδερμική σύσφιξη.

  Για την αποτελεσματικότητα της  μεσοθεραπείας με pistor είναι πολύ σημαντικό η έγχυση των δραστικών συστατικών να γίνει ακριβώς στο βάθος που απαιτείται. Για να επιτύχουμε την ακρίβεια των ενέσεων χρησιμοποιούμε την ψηφιακή ακρίβεια του ειδικού πιστολιού μεσοθεραπείας. Το πιστόλι αυτό ελέγχει απόλυτα, με ψηφιακό τρόπο, το βάθος διείσδυσης, την ποσότητα του υλικού της έγχυσης και τον ρυθμό των νυγμών. Οι παράμετροι παραμένουν ίδιες σε κάθε πίεση της σκανδάλης. Έτσι η θεραπεία καθίσταται σαφώς πιο αποτελεσματική και πιο ανώδυνη, σε σχέση με την ενέσιμη μεσοθεραπεία με το χέρι.

  Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα και την περιοχή του σώματος, ακολουθούμε διαφορετικά θεραπευτικά πρωτόκολλα:

  Αδυνάτισμα
  Η πιο αποτελεσματική αμπούλα λιποδιάλυσης είναι αυτή που περιέχει φωσφατιδυλοχολίνη, η οποία εκτελεί μια διεγερτική δράση στην μεμβράνη των λιποκυττάρων προωθώντας την απελευθέρωση των λιπιδίων.

  Η επανάληψη των εφαρμογών γίνεται κάθε 20 ημέρες ως ένα μήνα.

  Σύσφιξη
  Χρησιμοποιείται αμπούλα που περιέχει συστατικά όπως η διμεθυλαμινοαιθανόλη και η βιταμίνη C, οι οποίες διεγείρουν την δραστηριότητα των ινοβλαστών που εμπλέκονται άμεσα στο σχηματισμό του κολλαγόνου και της ελαστίνη, ώστε να αυξηθεί το εξωτερικό πλέγμα του χορίου, προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη ελαστικότητα του δέρματος.

  Η επανάληψη των εφαρμογών γίνεται κάθε 7-10 ημέρες.

  Κυτταρίτιδα
  Ο ορός που χρησιμοποιείται αποτελείται από λιπολυτικούς παράγοντες και φυσικό εκχύλισμα με διουρητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

  Η επανάληψη των εφαρμογών γίνεται κάθε 15 ημέρες.

  *Στο σώμα, ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται είναι 6-8 ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα σε συνάρτηση πάντα με μια ισορροπημένη διατροφή μετά την θεραπεία.

 • ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

  Ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της γυναίκας είναι η κυτταρίτιδα. Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά αισθητικά προβλήματα που κάθε γυναίκα προσπαθεί να αντιμετωπίσει. Η κυτταρίτιδα δεν είναι τίποτα άλλο παρά λιπαρές ουσίες μαζί με νερό, οι οποίες σκληραίνουν και σταθεροποιούνται στον υποδόριο ιστό του σώματός μας.

  Οι παράγοντες που επηρεάζουν την κυτταρίτιδα έχουν σχέση όχι μόνο από τη διατροφή αλλά και από το φύλλο (εμφανίζεται κυρίως σε γυναίκες), την ηλικία (αυξάνει όσο μεγαλώνουμε), τον καθημερινό τρόπο ζωής και τέλος από τον συνδετικό ιστό ενός ανθρώπου.

  Το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας είναι μια εξειδικευμένη τεχνική της λεμφικής μάλαξης που αποβλέπει στη σύσφιξη του σώματος. Αυτή τη τεχνική μάλαξης προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, τοπική αναζωογόνηση του δέρματος, μείωση της κυτταρίτιδας και φυσικό αδυνάτισμα.

  Το λεμφικό μασάζ, χάρη στην αντιοιδηματική και αποσυμφορητική του δράση, είναι η πιο κατάλληλη τεχνική για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, την τοπική σύσφιξη και μείωση του τοπικού πάχους. Απομακρύνει αποτελεσματικά τις τοξίνες από τον οργανισμό, βοηθά στην εξάλειψη του οιδήματος του τοπικού λίπους και αποτελεί τον μόνο φυσικό τρόπο που μειώνει αισθητά την “όψη του πορτοκαλιού” του σώματος.

  *Η συχνότητα που πρέπει να έχουμε στο μασάζ για αποτελεσματική αποφυγή κυτταρίτιδας εξαρτάται από το βαθμό της θεραπείας (επιφανειακή κυτταρίτιδα ή βαθιά κυτταρίτιδα που απαιτούνται περισσότερες επαναλήψεις) και από τη δραστικότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στις μαλάξεις.

  *Το μασαζ κυτταρίτιδας αντενδείκνυται  σε μερικές περιπτώσεις και μερικές από αυτές είναι η θρομβοφλεβίτιδα, η καρδιακή ανεπάρκεια, το άσθμα και άλλα.


ΣΥΣΦΙΞΗ

 • RF

  Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες είναι πλέον παγκοσμίως αποδεκτή για τις ευεργετικές της ιδιότητες και αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές μη-επεμβατικές θεραπείες για σύσφιξη, ανόρθωση και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

  Μέσω των ραδιοσυχνοτήτων γίνεται παροχή θερμότητας στους ιστούς, οδηγώντας σε παραγωγή κολλαγόνου και καταστροφή λίπους. Η ραδιοσυχνότητα  βασίζεται στο γεγονός ότι το ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής συχνότητας  μπορεί να διεισδύει στα επιφανειακά στρώματα του δέρματος, θερμαίνοντας μόνο τους ιστούς  που χρειάζονται βελτίωση, καθώς επίσης και τους ιστούς που διεγείρουν την φυσική παραγωγή νέου κολλαγόνου– και το καταφέρνουν.

  Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα γρήγορη και ανώδυνη, παρέχοντας ταυτόχρονα μία ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ, και είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία .

  Σε άντρες και γυναίκες που θέλουν άμεσα αποτελέσματα. Το RF προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα στη σύσφιξη του σώματος και ειδικά σε προβληματικές περιοχές όπως  το στομάχι, τα μπράτσα, οι γλουτοί,οι μηροί και τα γόνατα. Έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να επιτύχει ιδιαιτέρως θεαματική σύσφιξη, όσο καμίας μορφής κλασική άσκηση δεν καταφέρνει να επιτύχει.Επειδή σε περιοχές όπως τα γόνατα και τα μπράτσα δεν είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα με άλλα μηχανήματα, αφού εκεί θέλουμε να φύγει η κυτταρίτιδα και να σφίξει το δέρμα συγχρόνως.

  Από την πρώτη εφαρμογή τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή.Συνήθως απαιτούνται 6-8 συνεδρίες με μέγιστο τις δώδεκα ανάλογα με το πρόβλημα του πελάτη. Κάθε συνεδρία διαρκεί 20-40 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής υπό θεραπεία .

 • ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ PISTOR

  Η μεσοθεραπεία σώματος με πιστόλι βοηθάει στην διάσπαση του τοπικού λίπους ,στην οιδηματώδη κυτταρίτιδα και στην επιδερμική σύσφιξη.

  Για την αποτελεσματικότητα της  μεσοθεραπείας με pistor είναι πολύ σημαντικό η έγχυση των δραστικών συστατικών να γίνει ακριβώς στο βάθος που απαιτείται. Για να επιτύχουμε την ακρίβεια των ενέσεων χρησιμοποιούμε την ψηφιακή ακρίβεια του ειδικού πιστολιού μεσοθεραπείας. Το πιστόλι αυτό ελέγχει απόλυτα, με ψηφιακό τρόπο, το βάθος διείσδυσης, την ποσότητα του υλικού της έγχυσης και τον ρυθμό των νυγμών. Οι παράμετροι παραμένουν ίδιες σε κάθε πίεση της σκανδάλης. Έτσι η θεραπεία καθίσταται σαφώς πιο αποτελεσματική και πιο ανώδυνη, σε σχέση με την ενέσιμη μεσοθεραπεία με το χέρι.

  Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα και την περιοχή του σώματος, ακολουθούμε διαφορετικά θεραπευτικά πρωτόκολλα:

  Αδυνάτισμα
  Η πιο αποτελεσματική αμπούλα λιποδιάλυσης είναι αυτή που περιέχει φωσφατιδυλοχολίνη, η οποία εκτελεί μια διεγερτική δράση στην μεμβράνη των λιποκυττάρων προωθώντας την απελευθέρωση των λιπιδίων.

  Η επανάληψη των εφαρμογών γίνεται κάθε 20 ημέρες ως ένα μήνα.

  Σύσφιξη
  Χρησιμοποιείται αμπούλα που περιέχει συστατικά όπως η διμεθυλαμινοαιθανόλη και η βιταμίνη C, οι οποίες διεγείρουν την δραστηριότητα των ινοβλαστών που εμπλέκονται άμεσα στο σχηματισμό του κολλαγόνου και της ελαστίνη, ώστε να αυξηθεί το εξωτερικό πλέγμα του χορίου, προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη ελαστικότητα του δέρματος.

  Η επανάληψη των εφαρμογών γίνεται κάθε 7-10 ημέρες.

  Κυτταρίτιδα
  Ο ορός που χρησιμοποιείται αποτελείται από λιπολυτικούς παράγοντες και φυσικό εκχύλισμα με διουρητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

  Η επανάληψη των εφαρμογών γίνεται κάθε 15 ημέρες.

  *Στο σώμα, ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται είναι 6-8 ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα σε συνάρτηση πάντα με μια ισορροπημένη διατροφή μετά την θεραπεία.

 • TESLASLIM (EMS)

  Αρχικά εφευρέθηκε για τους ασθενείς με ακράτεια . Οι ουρολόγοι την εφάρμοζαν στους ασθενείς λόγω της μεγάλης αποτελεσματικότητας της στην ενδυνάμωση των μυών της πυελικής χώρας με αποτέλεσμα την λύση στο πρόβλημα της ακράτειας. Παράλληλα παρατηρήθηκε ότι όλοι οι ασθενείς παρουσίαζαν μυϊκή διόγκωση των γλουτών. Έτσι σήμερα απολαμβάνουμε τα οφέλη και στην αισθητική ιατρική!

   

  Το προηγμένο αυτό τεχνολογικά  μηχάνημα ιατρικής αισθητικής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ολοκληρωτική ενεργοποίηση κάθε μυϊκής ομάδας,σε αντίθεση με την φυσική άσκηση όπου δραστηριοποιείται μέχρι το 70% του μυός.Με το TESLASlim πετυχαίνουμε την ενεργοποίηση του 100% του μυός! Συγκεκριμένα με κάθε συνεδρία πραγματοποιούμε πάνω από 20.000 συσπάσεις  και είναι στοχευμένες στην μυϊκή ομάδα που μας ενδιαφέρει!

  Γλουτοί : πάνω από 20.000  στοχευμένες συσπασεις στους γλουτούς! Έτσι επιτυγχάνουμε την υπερτροφία που όλες οι γυναίκες επιθυμούν στους γλουτούς χωρίς να μεγαλώνουν και οι μηροί, εικόνα που βλέπουμε συχνά να συμβαίνει στις γυναίκες που προσπαθούν να βελτιώσουν την εικόνα των γλουτών κάνοντας πολλά «καθίσματα» ή «πρέσα».

  Κοιλιακοί: με ειδικά πρωτόκολλα που έχει το μηχάνημα TESLASlim κατά την εκγύμναση των μυών της κοιλιάς, αυξάνεται ο μεταβολισμός τους με αποτέλεσμα την τοπική καύση λίπους! Κέρδος η επίπεδη κοιλιά και η απώλεια λίπους τοπικά!

   

  Με την εφαρμογή ακίνδυνου υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM( High Intensity Focused Electromagnetic Field Technologh) έχουμε έντονη δράση στους κινητικούς νευρώνες των μυών. Με την προηγμένη αυτή τεχνολογία κερδίζουμε πάνω από 20.000 μέγιστες συσπάσεις (supramaximal) στο 100% της μυικής ομάδας που κάνουμε την εφαρμογή! Η συχνότητα των συσπάσεων είναι τέτοια που δεν επιτρέπεται η χαλάρωση των μυικών ινών με αποτέλεσμα την αύξηση και του όγκου των μυών αλλά και του αριθμού τους! Η ενέργεια που απαιτείται για την σύσπαση τους προέρχεται από τον καταβολισμό των λιπαρών οξέων. Άρα  μυϊκή υπερτροφία και καύση λίπους μαζί!!

  Είναι απόλυτα ασφαλές και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε για ακόμη μια φορά ότι το TESLAslim αποτελεί μια  θεραπεία ιατρικής αισθητικής. Τα άλλα μηχανήματα έχουν μόνο πολύ επιφανειακή ενεργοποίηση των μυών! Από τη πρώτη στιγμή της εφαρμογής στο TESLASlim νιώθετε ξεκάθαρα την μυική σύσπαση σε όλο το βάθος του μυός. Συνεπώς και τα αποτελέσματα είναι υπερπολλαπλάσια.

   

   

  – Δεν πονάει,μας δίνει την αίσθηση ενός εντόνου μασάζ.

  – Χρειάζονται 6 με 8 συνεδρίες ,ιδανικά 2 την εβδομάδα

   

  -Συνήθως μετά τη δεύτερη συνεδρία τα αποτελέσματα είναι ορατά! Βελτίωση συνεχίζουμε να βλέπουμε ακόμα και 1 μήνα μετά το πέρας των συνεδριών.

   

  -Το αποτέλεσμα διαρκεί συνήθως 6-12 μήνες. Αυτό εξαρτάται γενικά από τον τρόπο ζωής μας. Σίγουρα κάποιες συνεδρίες συντήρησης βοηθούν ακόμη περισσότερο.

  Επιτυγχάνουμε:

  1. Ανόρθωση και όγκος γλουτών.
   2. Μείωση λίπους κοιλιάς και γράμμωση μυών
   3. Ανόρθωση βραχιόνων
   4. Ανόρθωση μηρών

  5.Καύση λίπους μηρών

   

   

  Αντενδείξεις:

  -Βηματοδότης
  -Επιληψία
  -Εγκυμοσύνη
  -Μεταλλικά εμφυτεύματα στα σημεία εφαρμογής
  -Πνευμονική ανεπάρκεια

   


μασαζ

 • ΜΑΣΑΖ ANTISTRESS

  Στο χώρο μας μπορείται  να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία χαλαρωτικού μασάζ (Relax Anti Stress Massage). Αν δεν αντιμετωπίζετε συγκεκριμένα προβλήματα υγείας, αλλά χρειάζεστε επειγόντως… μια απόδραση από την ένταση και το στρες, αφεθείτε στα χέρια μας.

  Με τη χρήση αιθέριων ελαίων, το σώμα βοηθιέται να αποβάλλει μυϊκές εντάσεις, μπλοκαρίσματα και κούραση. Η πίεση του αίματος πέφτει, οι μύες χαλαρώνουν, η λέμφος ενεργοποιείται και ολόκληρος ο οργανισμός ξεκινάει διαδικασία αποτοξίνωσης.Ο συνδυασμός χαλαρωτικών μαλάξεων και της μεγάλης δύναμης που έλκουν απ’ την ίδια τη φύση τα αιθέρια έλαια, λειτουργεί καταλυτικά όχι μόνο στο σώμα, αλλά και στην ψυχή. Μια συνεδρία χαλαρωτικού μασάζ είναι ικανή να επιφέρει ψυχική και πνευματική γαλήνη στον θεραπευόμενο.

  Πρόκειται για ένα μασάζ ιδανικό ενάντια στο στρες και τη συσσωρευμένη κόπωση, που θα σας προσφέρει αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας.

  Κάθε συνεδρία διαρκεί μισή ή μία ώρα και στο τέλος της θα νιώσετε άμεσα τα αποτελέσματα στο σώμα σας, ενώ σίγουρα θα αισθανθείτε πως για λίγο καταργήθηκε ο χρόνος. Όμως τα αποτελέσματα είναι απείρως μεγαλύτερα και ο οργανισμός ενεργοποιείται στο μέγιστο, μετά από πέντε -έξι συνεδρίες.

  *Είτε επιλέξετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο έξι θεραπειών, είτε έρθετε στο χώρο μας για μια συνεδρία αποφόρτισης από μια έντονη, γεμάτη άγχος μέρα, το σίγουρο είναι πως η εμπειρία του χαλαρωτικού μασάζ θα σας μείνει αξέχαστη.

 • ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

  Το όμορφο δέρμα, το υγιές σώμα και το καθαρό μυαλό είναι άμεσα εξαρτημένα από τη ροή της λέμφου. Άτομα που ζουν σε μολυσμένο περιβάλλον και είναι συνεχώς υπό πίεση και στρες συνηθίζουν να έχουν μειωμένη λεμφική ροή. Γι’ αυτό το λόγο μπορεί να εμφανίζουν οιδήματα και μειωμένο ανοσοποιητικό σύστημα.

  Η λέμφος είναι το πιο σημαντικό υγρό στο σώμα μας, μετά το αίμα. Είναι το αμυντικό μας σύστημα και ταυτόχρονα το σύστημα που διώχνει τις τοξίνες. Το λεμφικό μασάζ γίνεται με ειδικές τεχνικές μαλάξεων από ειδικευμένες αισθητικούς. Βοηθά στην καλή υγεία του οργανισμού ενώ συγχρόνως έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα – πέρα απ’ τα μακροχρόνια οφέλη – την αποβολή των τοξινών.

  Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά στην εξισορρόπηση των διαταραχών του μεταβολισμού, στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών και στη μείωση λεμφοιδημάτων και φλεβικών οιδημάτων.

  /Οφέλη:

  -εξάλειψη κυτταρίτιδας

  -ενίσχυση λιπόλυσης και εξάλειψη τοπικού πάχους

  -μείωση χαλάρωσης

  -αποτοξίνωση

  -ανακούφιση σε πόνους προερχόμενους από παθήσεις του Συνδετικού Ιστού, όπως ρευματισμοί, αρθρίτιδες κλπ.

   

  *Το λεμφικό μασάζ εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, με έμφαση στα πόδια, τα χέρια, την κοιλιά, τους γλουτούς, το πρόσωπο και το λαιμό

  *Το λεμφικό μασάζ απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες  κάθε ηλικίας, ακόμα και σε έφηβες/ους, οι οποίοι χρειάζονται να απαλλαχθούν από κατακρατήσεις υγρών.

  *Χρειάζονται τουλάχιστον 6 συνεδρίες για να δείτε αποτελέσματα. Σίγουρα, όμως, κάθε περίπτωση είναι μοναδική και η αισθητικός θα σας πει πόσες ακριβώς θα χρειαστείτε.

 • ΒΑΘΥ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ

  Το βαθύ μασάζ είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης, ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις χρόνιας σύσπασης και έντασης των μυών. Το Deep Tissue Massage προσεγγίζει και ενεργεί στους εν τω βάθει ιστούς του μυϊκού συστήματος, ανακουφίζοντας από χρόνιους πόνους (κακή στάση ύπνου ή στην εργασία, έντονη αθλητική δραστηριότητα, παλιός τραυματισμός).

  Συνήθως η πλάτη, οι ώμοι και ο αυχένας είναι οι περιοχές που συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη ένταση και κατ’ επέκταση και τους  χρόνιους πόνους. Η αλήθεια είναι ότι είναι μια δυναμική θεραπεία, τελείως διαφορετική από το χαλαρωτικό μασάζ. Αυτό σημαίνει ότι από τις τεχνικές deep tissue massage που εφαρμόζονται γενικά, είναι προτιμότερες αυτές που δεν προκαλούν πόνο. Ακόμα όμως κι αν υπάρχει κάποια ενόχληση μετά τη θεραπεία, σε 24 ώρες έχει παρέλθει και οι μύες είναι πλέον απελευθερωμένοι. Έχει επέλθει μια αίσθηση τόνωσης και ευεξίας στο σώμα που το αναζωογονεί και του χαρίζει την ανακούφιση και την ηρεμία που είχε χαθεί. Είναι μια άκρως αποτελεσματική θεραπεία για τους χρόνιους πόνους.


elΕλληνικά