Μόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια με τη μέθοδο τρίχα-τρίχα αλλά και σκίαση με μοτεράκι ή με microblanding, η ειδικός στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών (τατουάζ φρυδιών) Ζέτα Νικολούλη σε συνεργασία με το Retouche, θα δώσει στα φρύδια σας την πυκνότητα, το σχήμα και την ένταση που επιθυμείτε! Μην αφήνετε ένα κακοσχηματισμένο φρύδι να αλλοιώνει την εικόνα του προσώπου σας. Το μόνιμο μακιγιάζ είναι η λύση που αναζητάτε! Tόσο σε αισθητικό όσο και σε ιατρικό μόνιμο μακιγιάζ, εγγυόμαστε τη φυσικότητα και την αρμονία του αποτελέσματος. Συζητάμε μαζί σας τις ανησυχίες σας και καταλήγουμε από κοινού στο ιδανικό σχήμα και χρώμα για το πρόσωπό σας επιλέγοντας την τεχνική που ταιριάζει περισσότερο στο αποτέλεσμα που θα θέλατε να δείτε.

Τι γίνεται όμως σε περιπτώσεις που τα φρύδια σας έχουν υποστεί ένα αποτυχημένο μόνιμο μακιγιάζ στο παρελθόν; Η Ζέτα Νικολούλη, έχοντας διεισδύσει σε βάθος στην τέχνη του μόνιμου μακιγιάζ όλα αυτά τα χρόνια, αναλαμβάνει επιτυχώς τη διόρθωση του χρώματος, τον αποχρωματισμό (σε ”μαυρισμένα” φρύδια) και την αποκατάσταση/διόρθωση σχήματος παλαιότερου αποτυχημένου αποτελέσματος. Μπορείτε να δείτε ενδεικτικές φωτογραφίες παρακάτω.

Και αν όχι τα φρύδια τότε μήπως τα χείλη, το περίγραμμα των βλεφάρων (γραμμή eyeliner) ή το ρουζ; Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε όλα τα οφέλη του μόνιμου μακιγιάζ! Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού με το μόνιμο μακιγιάζ, καλέστε μας στο 2421024210.

Δείτε δουλειές μας στις φωτογραφίες που ακολουθούν! Μείνετε συντονισμένες!

elΕλληνικά