Eyes Brows & Eyes Lashes

 • ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ ΜΕ ΚΕΡΙ

  Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τα φρύδια για τη συνολική εικόνα του προσώπου. Είναι η κορνίζα των ματιών σου, ο καθρέφτης του προσώπου σου  και αν δεν είναι σωστό το σχήμα τους ακόμα και αν έχεις βρει το τέλειο make-up ή την ιδανική απόχρωση κραγιόν, πάντα κάτι θα χαλάει το σύνολο.

  Ένα σωστό σχήμα φρυδιών μπορεί να τονίσει το βλέμμα σου, να το ανασηκώσει, να προσθέσει φρεσκάδα στην όψη σου ακόμα και να δώσει την αίσθηση των μεγάλων και επιβλητικών ματιών ή την ψευδαίσθηση ενός mini lift ματιών.

  Γι αυτό στο Retouche μπορείς να επιλέξεις την κατάλληλη αισθητικό ώστε να σχεδιάσει το ιδανικό σχήμα των φρυδιών σου με την πρωτοποριακή μέθοδο αποτρίχωσης φρυδιών με κερί, βάσει των αρχών της πρωσοπολογίας να αναδείξει αμέσως  τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

 • EXTENSIONS ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

  Ξυπνήστε κάθε πρωί με υπέροχες, μακριές, πυκνές βλεφαρίδες. Ανανεώστε το πρόσωπό σας με την πιο ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο προσθήκης βλεφαρίδων και κάντε νεανικό και sexy το βλέμμα σας. Επιτέλους πείτε αντίο στη μάσκαρα. Ακούγεται σαν όνειρο και όμως είναι πραγματικότητα.

  Πυκνές, πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες, κάθε μέρα για 2 περίπου μήνες. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό επειδή οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία-μία για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Μπορεί να είναι από φυσική ή τεχνητή τρίχα.

  Είναι μία εντελώς καινούρια μέθοδος, για να ενισχύσει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας. Στην ουσία είναι προέκταση των δικών σας, σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα γνωστές τεχνητές βλεφαρίδες που φαίνονται ψεύτικες και διακρίνονται ως ξένο σώμα. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι μπορούν να ξεκολλήσουν εύκολα και να μας προδώσουν την πιο ακατάλληλη στιγμή, κάτι που αποκλείεται να συμβεί με το extension βλεφαρίδων.

 • LASH LIFT

  Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα βλέμμα πιο εντυπωσιακό και σαγηνευτικό, τότε το lash lift είναι μια λύση που θα σας εξυπηρετήσει απόλυτα. Είναι καινοτόμα μέθοδος  με την οποία επιτυγχάνουμε ανόρθωση των βλεφαρίδων επιλέγοντας την καμπυλότητα που επιθυμούμε.Τονίζει τις βλεφαρίδες σας  και τις κάνει να φαίνονται πιο μακριές με έναν τρόπο εντυπωσιακά φυσικό.Τα αποτελέσματα είναι άμεσα!

  Απευθύνεται σε γυναίκες που οι βλεφαρίδες τους είναι ευθείες , με μικρή καμπυλότητα-κλίση ,ατίθασες,κατσαρές ή σκληρές και επιθυμούν να τις τονίσουν ώστε να φαίνονται πιο μεγάλες και φυσικές βάζοντας τέλος στο ψαλιδάκι βλεφαρίδων και στην μάσκαρα!

  Εάν θέλετε να τονίσετε και το χρώμα των βλεφαρίδων σας ακόμα πιο πολύ, μπορούμε  σε συνδυασμό με την παραπάνω τεχνική να χρησιμοποιήσουμε παράλληλα και την τεχνική της  ημιμόνιμης βαφής lash tint.

  Το αποτέλεσμα δίνει:

  • Έντονο βλέμμα που κερδίζει τις εντυπώσεις
  • Ανορθωμένες βλεφαρίδες σαν να έχουν αναγεννηθεί
  • Έντονες, πυκνές και με την καμπυλότητα που ταιριάζει στην καθεμία μας ξεχωριστά
  • Φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές

   

  H επίσκεψη  διαρκεί 45 περίπου λεπτά και το αποτέλεσμα διαρκεί όσο και η ζωή της τρίχας, περίπου δηλαδή 3 μήνες. Μετά το πέρας των 3 μηνών οι τρίχες πέφτουν κι έρχονται νέες για να τις αντικαταστήσουν. Αρκετές γυναίκες προτιμούν να επαναλάβουν την διαδικασία στους 2 μήνες, όταν έχουν αρχίσει δηλαδή να βγαίνουν οι καινούριες τρίχες και να τις ενσωματώνουν με τις ήδη γυρισμένες.

  Το lash lift δεν κρύβει κινδύνους και δεν ερεθίζει τα μάτια σας. Είναι μια απολύτως ασφαλής μέθοδος. Οι βλεφαρίδες σας δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, το αντίθετο μάλιστα. Θα πάψουν να τραυματίζονται και να κόβονται από την καθημερινή κακή χρήση του ειδικού ψαλιδιού για το γύρισμα των βλεφαρίδων.

  Είναι η καλύτερη λύση σε περιπτώσεις που δεν επιθυμούμε κάποια τεχνητή παρέμβαση, όπως συμβαίνει στα extensions βλεφαρίδων .Eξασφαλίζει εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα γιατί οι ίδιες οι φυσικές μας  βλεφαρίδες γυρίζουν από τη ρίζα που αυτό σημαίνει μέγιστος όγκος και μήκος  χωρίς να απαιτείται καμιά ιδιαίτερη φροντίδα ούτε και εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης ή μακιγιάζ/ντεμακιγιάζ ματιών.

  Μόνο για τις πρώτες 24 ώρες μετά την εφαρμογή του lash lift αποφεύγουμε το νερό και ιδιαίτερα τον ατμό. Μετά από αυτό το διάστημα καμιά άλλη ιδιαίτερη περιποίηση δεν απαιτείται.

   

  *Οι φακοί επαφής πρέπει να αφαιρεθούν κατά την διάρκεια της θεραπείας.

  Μπορούν όμως  να φορεθούν ξανά αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

   

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ eyelash extensions και lash lift βλεφαρίδων;

  –         Τα eyelash extensions είναι μια μέθοδος επέκτασης του μήκους και της πυκνότητας των φυσικών βλεφαρίδων του ματιού προσδίδοντας απολύτως φυσικό αποτέλεσμα όχι με φυσικό τρόπο μιας και συγκολλούνται στις φυσικές βλεφαρίδες τεχνητές τρίχες. Χρειάζεται να γίνεται χρήση εξειδικευμένων προϊόντων ματιών και γενικά οι γυναίκες που τα φοράνε πρέπει να προσέχουν να μην ταλαιπωρούν τα μάτια τους. Πρόκειται για μια σχετικά ακριβή υπηρεσία που το πολύ κάθε 3 εβδομάδες απαιτεί συντήρηση.

  –       Το lash lift βλεφαρίδων είναι μια τριπλή μέθοδος στο οποίο επιτυγχάνουμε εντυπωσιακό γύρισμα, βαφή και θεραπεία κερατίνης ή bottox στις φυσικές βλεφαρίδες. Όλη η διαδικασία γίνεται με φυσικό τρόπο και το αποτέλεσμα είναι απολύτως εντυπωσιακό. Δεν απαιτείται καμιά είδους ιδιαίτερη περιποίηση ή ειδικά προϊόντα περιποίησης προσώπου ή μακιγιάζ/ντεμακιγάζ ματιών. Η επανάληψή της γίνεται κάθε 8 εβδομάδες και είναι ως προς το κόστος της είναι προσιτή.

   

 • ΒΑΦΗ ΦΡΥΔΙΩΝ

  Πρόκειται για μια βαφή που σε βοηθάει να ενισχύσεις και να διαμορφώσεις  καλύτερα τα φρύδια σου. Δίνει την εικόνα παχύτερων και πιο υγειών φρυδιών .Δεν κάνουμε τα φρύδια πιο σκούρα, απλά ενισχύουμε το φυσικό χρώμα.

  Μια μέση συνεδρία διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Πρώτα θα συμβουλευτείς την αισθητικό για να συζητήσεις  πόσο γεμάτα και φυσικά θέλεις να φαίνονται τα φρύδια σου. Στη συνέχεια, η ειδικός θα προετοιμάσει την περιοχή, καθαρίζοντας τα φρύδια και εφαρμόζοντας γύρω από αυτά ένα λεπτό στρώμα βαζελίνης για να αποφευχθεί τυχόν χρωματισμός του δέρματος. Στη συνέχεια, η βαφή αναμειγνύεται και εφαρμόζεται προσεκτικά. Η βαφή παραμένει για λίγα λεπτά για να επιτευχθεί το βέλτιστο χρώμα, και στη συνέχεια απομακρύνεται κάθε περίσσευμα με μια υγρή πετσέτα. Μην τρομάξεις αν δεις χρωματισμό στο δέρμα κάτω από τα φρύδια σου, θα φύγει μετά από μια μέρα ή δύο.

   Τα φρύδια σου ξεχωρίζουν και φαίνονται πιο πλήρη αμέσως

  *Απόφυγε να βρέξεις τα φρύδια σου για μέχρι και 12 ώρες μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας .

  * Για να διατηρήσεις το χρώμα θα πρέπει να ανανεώσεις το ραντεβού σου κάθε τέσσερις έως έξι εβδομάδες.

 • ΒΑΦΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ (TINT)

  Οι περισσότερες από εμάς, βάφουμε τα μαλλιά μας χωρίς δεύτερη σκέψη, για να αποκτήσουμε το αποτέλεσμα που μας ταιριάζει και μας ικανοποιεί αισθητικά. Όμως, λίγες γνωρίζουν για τη δυνατότητα βαφής των βλεφαρίδων τους.

  Ειδικότερα, για όσες γυναίκες έχουν ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες ή που ξανθαίνουν στις άκρες και δεν μπορεί να φανεί το πραγματικό τους μάκρος, αυτή η λύση είναι ιδανική. Ωστόσο, η βαφή βλεφαρίδων είναι η τέλεια πρόταση για όλες όσες θέλουν ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα στο βλέμμα τους!

  Η ημιμόνιμη βαφή βλεφαρίδων, είναι μία διαδικασία παρόμοια με εκείνη της βαφής μαλλιών και διατηρείται για 6 έως 8 εβδομάδες. Με τον τρόπο αυτό, ακόμα και η μάσκαρα είναι περιττή, καθώς δημιουργείται βάθος και ένταση στο βλέμμα, ενώ οι βλεφαρίδες δείχνουν πιο πλούσιες. 

  Τα χρώματα που διατίθενται για βαφή βλεφαρίδων είναι αρκετά, αν και η αγαπημένη επιλογή είναι οι μαύρες έντονες βλεφαρίδες, που το αποτέλεσμά τους διαρκεί έως και 2 μήνες, ανάλογα με το πόσο γρήγορα πέφτουν οι παλιές και αναγεννιούνται οι καινούργιες βλεφαρίδες.

   

  Καθαρίζουμε τα βλέφαρα από τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ,μονώνουμε την περιοχή γύρω από τα μάτια και τα βλέφαρα βάζοντας κρέμα. Κάτω από τις βλεφαρίδες βάζουμε ειδική προστατευτική ταινία και ορό ματιών ώστε να γίνεται συγχρόνως και θεραπεία.
  Κλείνουμε τα μάτια και προχωράμε στη διαδικασία βαφής. Τοποθετούμε τη βαφή σε λεπτή στρώση πάνω στα βλέφαρα με ειδικό πινέλο, αφήνουμε να δράσει για περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρούμε με νερό.

  Τελειώνουμε με μία ειδική θεραπεία που φροντίζει και αναδομεί τις βλεφαρίδες,!


  -Τα χρώματα που διατίθενται στην αγορά είναι : μαύρο, γκρι-γραφίτης, blue black, καφέ σκούρο και καφέ ανοιχτό.

  Φυσικά, μπορείτε να βάφεστε όσο θέλετε και τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά!
  Επίσης μπορείτε να ντεμακιγιάρεστε κανονικά αφού το αποτέλεσμα δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο!


elΕλληνικά