Μονιμο Μακιγιαζ – Tattoo

 • ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ

  Με την μέθοδο της σκίασης, τρίχα-τρίχα ή με την χειροκίνητη τεχνική micro blading (microstroke) η ειδικός στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών (τατουάζ φρυδιών) θα δώσει στα φρύδια σας την πυκνότητα, το σχήμα και την ένταση που επιθυμείτε. Μην αφήνετε ένα κακοσχηματισμένο φρύδι να αλλοιώνει την εικόνα του προσώπου σας. Το μόνιμο μακιγιάζ είναι η λύση που αναζητάτε. Στο Retouche με την  εμπειρία μας,  εγγυόμαστε την φυσικότητα και την αρμονία του αποτελέσματος. Συζητάμε μαζί σας τις ανησυχίες σας και καταλήγουμε από κοινού στο ιδανικό σχήμα και χρώμα για το πρόσωπό σας επιλέγοντας την τεχνική που ταιριάζει περισσότερο στο αποτέλεσμα που θα θέλατε να δείτε.

  Για τις περιπτώσεις που έχουν υποστεί ένα αποτυχημένο μόνιμο μακιγιάζ στο παρελθόν, αναλαμβάνουμε επιτυχώς τη διόρθωση του χρώματος, τον αποχρωματισμό (σε ”μαυρισμένα” φρύδια) και την αποκατάσταση / διόρθωση σχήματος παλαιότερου αποτυχημένου αποτελέσματος.

  Επίσης το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών μπορεί να επιλεχθεί σε περιπτώσεις που έχει χαθεί μερικώς ή ολικώς η εμφάνιση φρυδιού εξαιτίας  κάποιου τραυματισμού ή κάποιας ιατρικής πάθησης (π.χ. αλωπεκίαση), με αποτέλεσμα να χρειάζεται άμεση αισθητική διόρθωση.

 • ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ EYELINER

  Με το μόνιμο μακιγιάζ ματιών – eyeliner, επεμβαίνουμε στο άνω και κάτω βλέφαρο, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ακριβές περίγραμμα ματιών , έτσι ώστε να τονίσουμε περισσότερο το βλέμμα αλλά και τις βλεφαρίδες σας,  δίνοντας  την απαιτούμενη ένταση. Μετά από ένα μόνιμο μακιγιάζ eyeliner, τα μολύβια ματιών, είναι πια παρελθόν!

  Αν και ονομάζεται μόνιμο μακιγιάζ, όπως και τα τατουάζ, υπάρχει πιθανότητα  να ξεθωριάσει ή και να αλλάξει λίγο το χρώμα με το πέρασμα του χρόνου και να υπάρξει μια σταδιακή φθορά. Αυτό οφείλεται στη φύση των χρωμάτων και της πολύ επιφανειακής έγχυσής τους στο δέρμα. Επίσης η διάρκεια του μόνιμου μακιγιάζ, επηρεάζεται και από την ηλικία, το δέρμα του ατόμου, αλλά και από τη συχνότητα έκθεσης στον ήλιο. Συνήθως είναι απαραίτητο ένα ρετούς μετά από 10-12 μήνες

 • ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

  Με το μόνιμο μακιγιάζ, σχηματίζουμε ένα νέο αρμονικό περίγραμμα στα χείλη σας, για να αποκτήσουν περισσότερο όγκο, πιο όμορφο σχήμα και πιο έντονο χρώμα. Στα μεγαλύτερα χείλη  τονίζουμε το χρώμα τους με ζεστές αποχρώσεις, ενώ για τα πιο μικρά, προτείνουμε διπλό περίγραμμα για ακόμη περισσότερο όγκο.

  Χρησιμοποιούμε τη  μέθοδος της δερματοστιξίας, όπου με την χρήση ενός στυλεού με μικροβελόνες,  εισχωρούμε κάτω από το δέρμα σε βάθος 0,2-1mm, αφήνοντας κατάλληλες και ασφαλείς χρωστικές ουσίες. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται  δεν είναι μελάνια, αλλά περιέχουν οξείδια που είναι αναγνωρίσιμα από τον ανθρώπινο οργανισμό και εγκεκριμένα από τους διεθνείς φορείς υγείας και πιστοποίησης καλλυντικών, όπως ο FDA και ο ΕΟΦ.

  Το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών, επιλέγεται για την αύξηση λεπτών ή ανύπαρκτων χειλιών αλλά και για επικάλυψη των ρυτίδων γύρω τους. Επιπλέον,  το tattoo χειλιών μπορεί να διορθώσει ελαττωματικές, στραβές ή σβησμένες γραμμές που οφείλονται σε διάφορους παράγοντες, ακόμα και σε ιατρικές παθήσεις (πχ έρπης).


elΕλληνικά