Ημιμονιμο Μακιγιαζ – Tattoo

 • ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ

  ΤΑΤΟΥΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ

   

  Το τατουάζ φρυδιών, είναι μια κοσμητική εξειδικευμένη εφαρμογή, δεν είναι μακιγιάζ ημέρας, αλλά δεν είναι ούτε μόνιμο τατουάζ. έχει περιορισμένη διάρκεια, είναι ασφαλές, πρακτικό, είναι στη μόδα, σας κολακεύει και σας δείχνει ακόμη πιο όμορφες.

  Με την μέθοδο αυτή σχηματίζουμε μικρά τριχάκια ή σκιές, προσπαθώντας να μιμηθούμε τις φυσικές  τρίχες των φρυδιών σας, ακολουθώντας το σχήμα που σας ταιριάζει και έχουμε σχεδιάζει προηγουμένως.

  Τα καλλυντικά τατουάζ, σε αντίθεση με τα τατουάζ τέχνης που γίνονται στο σώμα, είναι πολύ πιο επιφανειακά στο δέρμα. Τα χρώματα είναι επίσης πολύ πιο αποικοδομήσιμα. Το δέρμα σας  θα τα αφομοιώσει σταδιακά και θα σπρώξει έξω την χρωστική ουσία, καθώς ανανεώνονται τα δερματικά κύτταρα.

  Με τον καιρό τα χρώματα και το σχήμα των φρυδιών τείνουν να εξασθενούν. Η διάρκεια μιας τέτοιας εφαρμογής είναι από ένα έως τρία χρόνια, ανάλογα με το δέρμα και τον τρόπο ζωής σας.

  Η εξειδικευμένη PMU Έλενα Χατζηκωνσταντίνου χρησιμοποιεί 2 μεθόδους για το τατουάζ φρυδιών σας

  -MICROBLADING

  -MICROPIGMENTATION

  Για την δική σας ασφάλεια αλλά  και  για το καλύτερο αποτέλεσμα:

  • Επιλέγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας από τις κορυφαίες εταιρείες μικροχρωμάτωσης. Η ποιότητα των προϊόντων που εφαρμόζουμε κατά την διάρκεια της διαδικασίας κάνουν την διαφορά μεταξύ καλής και εξαιρετικής δουλειάς.
  • Επιλέγουμε χρώματα από εταιρείες που χρησιμοποιούνται διεθνώς από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο, όπως biotouch, Li pigments, nouveau contour, Swiss colours, labina, Phi pigments, παρασκευασμένα στις ΗΠΑ, Ελβετία και Γερμανία, αντίστοιχα.
  • Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε έχουν δοκιμές έρευνας, ανάπτυξης και ασφάλειας.
  • Οι χρωστικές μας δοκιμάζονται και πιστοποιούνται σε εργαστήρια ώστε να μην περιέχουν ακατάλληλες ουσίες, αλλεργιογόνα και είναι αποστειρωμένες.
  • Κάθε παρτίδα χρωμάτων έχει ξεχωριστό πιστοποιητικό καταλληλότητας και ποιοτικής ανάλυσης.
  • Όλες οι βελόνες ανοίγονται μπροστά σας, είναι μιας μόνο χρήσης, είναι πιστοποιημένες και αποστειρωμένες με ημερομηνίες παραγωγής και λήξης.

   

                       Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ!

  MICROBLADING

  Το microblading είναι χειροκίνητη τεχνική τατουάζ . Το τατουάζ είναι η τέχνη και η επιστήμη της εμφύτευσης  χρωστικής μέσω της επιδερμίδας του δέρματος στην κάτω δερματική στιβάδα του δέρματος.

  Για την συγκεκριμένη μέθοδο χρησιμοποιείται ένα πενάκι όπου στο μπροστινό μέρος τοποθετείται μία λεπίδα  (blading) με 14-18 βελόνες στη σειρά που χαράσσουν  το σημείο εφαρμογής προκειμένου να το εμποτίσουν με χρώμα. Η λεπίδα, σχεδιάζει γραμμές/τριχούλες  που μιμούνται το φυσικό χρώμα και τις λεπτές τρίχες που σχηματίζουν το φρύδι.

  Ο μέσος όρος διάρκειας του τατουάζ με microblading είναι  1 με 1,5 έτος.

  Η συγκεκριμένη τεχνική δεν ενδείκνυται για ευρωπαϊκά δέρματα και λόγω του μικροκοψίματος με τις λεπίδες ενδέχεται να δημιουργήσει  μικροσκοπικές ουλές εσωτερικά ή και εξωτερικά.

  Η τεχνική συστήνεται να αποφεύγεται καθότι δεν επιδέχεται τον ίδιο αριθμό παρεμβάσεων και διορθώσεων , έχει μεγαλύτερο βαθμό ανάρρωσης και σε κάποιες εκ των περιπτώσεων  δεν εφαρμόζεται   λόγω του ιατρικού τους ιστορικού.

  Πρόκειται για μια μέθοδο που σταδιακά την αφήνουμε πίσω μας  καθότι το πρόσωπο μεταβάλλεται με την ηλικία, το δέρμα και από ένα σημείο και πέρα δεν μπορούμε να επέμβουμε.

   

  MICROPIGMENTATION

  Με τo ημι-μόνιμο μακιγιάζ, μια ηλεκτρονικά ελεγχόμενη βελόνα που δονείται βάζει τη χρωστική ουσία στα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Με αυτήν την τεχνική, η ποσότητα και το βάθος εμφύτευσης της χρωστικής είναι απότυτα ελεγχόμενα.

  Το ημιμόνιμο μακιγιάζ βασισμένο στη μέθοδο λεπτοχρωστικής (micropigmentation) είναι ημι-μόνιμο, πράγμα που σημαίνει ότι ενώ δεν θα ξεθωριάζει  εύκολα, θα διαρκεί περίπου απο 6-18 μήνες πριν γίνει απαραίτητη η επανατοποθέτηση χρωστικής. Συνιστάται να μην τρίβετε  την περιοχή των φρυδιών για μερικές ημέρες  μετά τη διαδικασία για να διασφαλίσετε ότι η μελάνη θα έχει την ευκαιρία να εγκατασταθεί και ότι θα παραμείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

  Το ημιμόνιμο μακιγιάζ αποτελεί μια από τις καλύτερες λύσεις για την ανάδειξη φρυδιών, ματιών αλλά και χειλιών.  Με διάρκεια 1 με 3 χρόνια, το ημιμόνιμο μακιγιάζ διορθώνει άνισα ή αραιά φρύδια, προσδίδει χρώμα στα χείλη ενώ τονίζει τις γραμμές των βλεφάρων. Το ημιμόνιμο μακιγιάζ γίνεται από ειδικούς πιστοποιημένους makeup artists με τη χρήση βελόνας στην επιδερμίδα, δηλαδή την επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος. Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως ασφαλή και η διαδικασία που συνήθως διαρκεί γύρω στις δυο ώρες, πραγματοποιείται βάση μιας επιστημονικής τεχνικής.

  Αν και η μέθοδος micropigmentation διακρίνεται για την ακρίβεια και την λεπτομέρεια του αποτελέσματος, η διάρκεια ζωής του εξαρτάται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε δέρματος.

  Σε περιπτώσεις που η απόχρωση ή το περίγραμμα έχουν εξασθενήσει με το πέρασμα του χρόνου, το μακιγιάζ μπορεί να φρεσκαριστεί ή και να διορθωθεί. Η διαδικασία που ενδείκνυται για τα μάτια, τα φρύδια αλλά και τα χείλη είναι ανώδυνη καθώς χρησιμοποιούνται ειδικά αναισθητικά τζέλ, ενώ η μόνη ενόχληση που μπορεί να παρουσιαστεί είναι ένας ελαφρύς κνησμός.

  Μόνο προτερήματα λοιπόν μπορεί να επιδείξει η μέθοδος micropigmentation, χαρίζοντάς σας ξεγνοιασιά από τα συνηθισμένα προβλήματα του παραδοσιακού μακιγιάζ, όπως μουτζουρωμένα μάτια και άτακτα φρύδια μετά από το αγαπημένο σας σπόρ ή μια βουτιά στη θάλασσα.

  Η τεχνική γίνεται σε δυο εφαρμογές σε διάστημα 30 ημερών προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία για το τελικό αποτέλεσμα και την διατήρηση του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  Η ανανέωση του τατουαζ γίνεται μετά από 12-18 μήνες και η αναδόμηση μετά από 24-36 μήνες. Οι χρωστικές αναγνωρίζονται από το σώμα ως φιλικές και αποβάλλονται ήπια από το δέρμα μέσω της κυτταρικής ανανέωσης.

  ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

  Στα φρύδια:

  Επαναφέρουμε το σχήμα “τρίχα- τρίχα”
  Ανόρθωση εξωτερικής γωνίας
  Σωστή φόρμα φρυδιών

  Στα βλέφαρα:

  Σχεδιασμός περιγράμματος άνω και κάτω βλέφαρο
  Δημιουργία πύκνωσης και σκιάς στις βλεφαρίδες

  Στα Χείλη:

  Σχήμα και γέμισμα για σωστό τόνο χρώματος
  Αύξηση λεπτών η ανύπαρκτων χειλιών
  Κάλυψη ρυτίδων γύρω από τα χείλη
  Διόρθωση ασυμμετριών

   

 • ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ EYELINER

  Με το μόνιμο μακιγιάζ ματιών – eyeliner, επεμβαίνουμε στο άνω και κάτω βλέφαρο, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ακριβές περίγραμμα ματιών , έτσι ώστε να τονίσουμε περισσότερο το βλέμμα αλλά και τις βλεφαρίδες σας,  δίνοντας  την απαιτούμενη ένταση. Μετά από ένα μόνιμο μακιγιάζ eyeliner, τα μολύβια ματιών, είναι πια παρελθόν!

  Αν και ονομάζεται μόνιμο μακιγιάζ, όπως και τα τατουάζ, υπάρχει πιθανότητα  να ξεθωριάσει ή και να αλλάξει λίγο το χρώμα με το πέρασμα του χρόνου και να υπάρξει μια σταδιακή φθορά. Αυτό οφείλεται στη φύση των χρωμάτων και της πολύ επιφανειακής έγχυσής τους στο δέρμα. Επίσης η διάρκεια του μόνιμου μακιγιάζ, επηρεάζεται και από την ηλικία, το δέρμα του ατόμου, αλλά και από τη συχνότητα έκθεσης στον ήλιο. Συνήθως είναι απαραίτητο ένα ρετούς μετά από 10-12 μήνες

 • ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

  Με το μόνιμο μακιγιάζ, σχηματίζουμε ένα νέο αρμονικό περίγραμμα στα χείλη σας, για να αποκτήσουν περισσότερο όγκο, πιο όμορφο σχήμα και πιο έντονο χρώμα. Στα μεγαλύτερα χείλη  τονίζουμε το χρώμα τους με ζεστές αποχρώσεις, ενώ για τα πιο μικρά, προτείνουμε διπλό περίγραμμα για ακόμη περισσότερο όγκο.

  Χρησιμοποιούμε τη  μέθοδος της δερματοστιξίας, όπου με την χρήση ενός στυλεού με μικροβελόνες,  εισχωρούμε κάτω από το δέρμα σε βάθος 0,2-1mm, αφήνοντας κατάλληλες και ασφαλείς χρωστικές ουσίες. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται  δεν είναι μελάνια, αλλά περιέχουν οξείδια που είναι αναγνωρίσιμα από τον ανθρώπινο οργανισμό και εγκεκριμένα από τους διεθνείς φορείς υγείας και πιστοποίησης καλλυντικών, όπως ο FDA και ο ΕΟΦ.

  Το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών, επιλέγεται για την αύξηση λεπτών ή ανύπαρκτων χειλιών αλλά και για επικάλυψη των ρυτίδων γύρω τους. Επιπλέον,  το tattoo χειλιών μπορεί να διορθώσει ελαττωματικές, στραβές ή σβησμένες γραμμές που οφείλονται σε διάφορους παράγοντες, ακόμα και σε ιατρικές παθήσεις (πχ έρπης).

 • ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ

  Η τεχνική αυτή είναι ένα καινούργιο κομμάτι για τα ελληνικά δεδομένα και προσφέρει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε άνθρωπο με αισθητικό πρόβλημα αλωπεκίας, μετατραυματικές ουλές (μέθοδος λωρίδας) να αποκτήσει ξανά την χαμένη του αυτοπεποίθηση. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα τατουάζ που εφαρμόζεται σε σημεία αραίωσης των μαλλιών και μιμείται τις ρίζες του τριχωτού του κεφαλιού.

  Η μέθοδος

  Το τατουάζ τριχωτού κεφαλής είναι η απόλυτη τέχνη όσον αφορά τον καλλωπισμό του αντρικού και γυναικείου κεφαλιού. Είναι η διαδικασία κατά την οποία οι φυσικές, χρωστικές ουσίες εφαρμόζονται στην κεφαλή για να προσομοιάσουν την φυσική εμφάνιση ενός κεφαλιού με τρίχες κανονικού μεγέθους. Με λίγα λόγια, είναι η ιδανική λύση για όσους υποφέρουν από μερική ή ολική απώλεια μαλλιών.

  Συνήθως η διαδικασία του micropigmentation διαρκεί για περισσότερο από τρεις εβδομάδες, έτσι ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Ωστόσο λάβετε υπόψη, ότι κάθε συνεδρία διαρκεί περιπου 2-3 ώρες και απαιτείται διακοπή μιας βδομάδας ενδιάμεσα από τις συνεδρίες. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί το διάστημα διακοπής να είναι ακόμη μεγαλύτερο. Αυτό θα το κρίνετε εσείς, ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις/ανάγκες του πελάτη.

  Ο πόνος κατά τη διάρκεια του τατουάζ του τριχωτού είναι  από ελάχιστος ως και καθόλου . Συνεπώς, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μια επίπονη διαδικασία. Ωστόσο, όπως ήδη γνωρίζετε, το αίσθημα και ο βαθμός του πόνου εξαρτάται από τον εκάστοτε πελάτη.

  Για πελάτες με σκουρόχρωμα μαλλιά χρησιμοποιείται συνήθως μαύρο χρώμα, ενώ για όσους κυμαίνονται σε πιο ανοιχτόχρωμους τόνους ή γκρι, χρησιμοποιείται και απαλό γκρι. Η λύση αυτή ενδείκνυται για την αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών στις προβληματικές περιοχές και είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

  Το τατουάζ του τριχωτού της κεφαλής ενδείκνυται κυρίως σε περιπτώσεις σημαντικής αραίωσης της τριχοφυΐας. Εκτός αυτού, όμως, είναι ιδανικό για να καλύψει μετατραυματικές ουλές και σημάδια που έχουν προκληθεί από κάποια επέμβαση. Είναι ιδανική για άτομα που δεν θέλουν να χρησιμοποιούν προσωρινές λύσεις όπως οι τοπικές εφαρμογές και οι σκόνες με μικροίνες ή όταν η μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι επιθυμητή ή ενδεδειγμένη λύση.


elΕλληνικά