Ιατρικη Αισθητικη

 • LIFTING ME ΝΗΜΑΤΑ (THREAD LIFT)

  Η ανόρθωση με νήματα PDO αποτελεί μία πρωτοποριακή, αναίμακτη, ευέλικτη και προσιτή σε όλους μέθοδο αναζωογόνησης του προσώπου.

  Πρόκειται για μία αναίμακτη μέθοδο η οποία δε δημιουργεί σημάδια ή ουλές στο δέρμα, προσφέροντας σύσφιξη και ανόρθωση των χαλαρωμένων ιστών του προσώπου.

  Τα νήματα PDO είναι 100% βιο-απορροφήσιμα νήματα τα οποία όταν τοποθετούνται σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου με απολύτως ασφαλή τρόπο.

 • ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ LASER FRACTIONAL

  Όμορφη επιδερμίδα είναι αυτό που θέλετε – είναι πραγματικά αυτό που σας αξίζει. Η θεραπεία με laser θεραπεύει τις ανεπιθύμητες ατέλειες της επιδερμίδας του προσώπου, αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Τώρα είναι ευκολότερο από ποτέ να βελτιώσετε την όψη και την υφή της επιδερμίδας σας χωρίς χειρουργική επέμβαση ή με μεγάλο χρόνο ανάρρωσης.

  Η διαδικασία είναι πολύ απλή – δημιουργούνται μικροτραυματισμοί στις εν τω βάθει στοιβάδες του δέρματος, σε εκείνες δηλαδή οι οποίες ευθύνονται για τη σφριγηλότητα του δέρματος και ο οργανισμός κατά την προσπάθειά του να αναδομήσει τις κατεστραμμένες περιοχές εναποθέτει κολλαγόνο και ελαστίνη.

 • BABY BOTOX

  O βραβευμένος σκηνοθέτης Martin Scorsese, ήταν από τους πρώτους που έκανε την παρατήρηση για τα ανέκφραστα «παγωμένα» πρόσωπα πολλών ηθοποιών που δεν μπορούσαν να υποδυθούν και να εκφράσουν σωστά τον ρόλο τους, εισάγοντας την ανάγκη για την εφαρμογή του actor’s botox ή baby botox.

  Πρόκειται για μία νέα τάση στην ιατρική αισθητική που σκοπό έχει να προλάβει την εμφάνιση των ρυτίδων και να διατηρήσει ένα νεανικό πρόσωπο χωρίς να επηρεάσει τις εκφράσεις του.

 • FILLERS ME ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ

  Το υαλουρονικό οξύ, είναι ένα μόριο που βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στο δέρμα μας και ειδικά στην μεσοκυττάρια ουσία. Σήμερα, το μόριο αυτό παράγεται από τη χημική βιομηχανία και είναι ασφαλές για χρήση στην αισθητική ιατρική, σαν ενέσιμο υλικό.

  Το μόριο του υαλουρονικού οξέως, έχει την ιδιότητα να συγκεντρώνει μόρια νερού γύρω του (είναι δηλαδή υδρόφιλο), με αποτέλεσμα να αυξάνει τον όγκο της περιοχής στην οποία εγχέεται. Η δράση του σαν filler, είναι άμεση και το αποτέλεσμα εμφανές. Σε πιο πυκνές συγκεντρώσεις (σαν γέλη), χρησιμοποιείται, για αύξηση όγκου στα ζυγωματικά, το πηγούνι, τα χείλη, και άλλα.

 • ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΡΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ/ΣΩΜΑΤΟΣ

  Η μεσοθεραπεία είναι μία ασφαλής, μη επεμβατική θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα για βαθιά ενυδάτωση, θρέψη, μείωση των λεπτών ρυτίδων, σύσφιξη, φωτεινότητα και υγιή όψη του δέρματος. Μια τεχνική άμεσης εισαγωγής διαφόρων ουσιών στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, το χόριο, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη θρέψη και τη στήριξη της επιδερμίδας.

  Στόχος της ενέσιμης μεσοθεραπείας προσώπου / σώματος είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.

  Ενδείξεις για την εφαρμογή μεσοθεραπείας προσώπου / σώματος είναι η αφυδάτωση, η χαλάρωση / απώλεια σφριγηλότητας, η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο / φωτογήρανση κ.α.

  Οφέλη
  – βαθιά ενυδάτωση
  – αντιγήρανση με μείωση των λεπτών ρυτίδων
  – πρόληψη εμφάνισης καινούριων ρυτίδων
  – βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων ματιών
  – φωτεινότητα και υγιή όψη στο δέρμα
  – ήπια συσφιγκτική δράση με ειδικά διαλύματα σύσφιξης

  * Η μεσοθεραπεία επιλύει προβλήματα που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την ηλικία και έτσι η εφαρμογή γίνεται ακόμα και σε νεαρά άτομα. Μπορεί να γίνει σε πρόσωπο, γύρω από τα μάτια, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια.

  * Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη (κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά), χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας  μπορεί να υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός ο οποίος υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Έτσι μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

  Τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, με βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας. Το επιθυμητό αισθητικά αποτέλεσμα επιτυγχάνεται αθροιστικά και για αυτό το λόγο απαιτούνται συνήθως 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15-20 ημερών.

 • prp

  Η μεσοθεραπεία προσώπου με τη μέθοδο PRP (Platelet Rich Plasma), είναι η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική θεραπεία αντιγήρανσης χρησιμοποιώντας αυξητικούς παράγοντες. Ονομάζεται και αυτόλογη μεσοθεραπεία γιατί προέρχεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό.

  Οι αυξητικοί παράγοντες είναι πρωτεΐνες με αναπλαστικές και επανορθωτικές ιδιότητες που παράγονται από κάποια κύτταρα στον οργανισμό μας. Έχουν την ικανότητα να ενισχύουν την αποκατάσταση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη και να ενεργοποιούν τα βλαστοκύτταρα.

  Κατά τη θεραπεία PRP, συλλέγεται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα, που ενεργοποιείται με την προσθήκη ιόντων ασβεστίου, και στη συνέχεια  τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια είναι ικανά να παράξουν αυξητικούς παράγοντες (growth factors) που εντοπίζουν και διορθώνουν φθορές των ιστών της επιδερμίδας.

  Για τη διεξαγωγή της PRP αυτόλογης μεσοθεραπείας προσώπου, χρειάζεται να πάρουμε 5-15 ml αίματος από τον ενδιαφερόμενο. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται φυγοκέντρηση για να απομονωθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP).

  Το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP) ενεργοποιείται με την προσθήκη ιόντων ασβεστίου και γίνεται έγχυση του πλάσματος με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας στα σημεία του δέρματος όπου χρειάζεται ανάπλαση.  Τα αποτελέσματα είναι ορατά ακόμη και μετά την πρώτη κιόλας θεραπεία, καθώς το πρόσωπο φαίνεται νεανικό και λαμπερό.

  Οφέλη
  – μείωση των ρυτίδων
  – σύσφιξη του προσώπου και του λαιμού
  – επούλωση ουλών (Πρόκειται για την πιο δυνατή θεραπεία αποκατάστασης ουλών ακμής. Απαιτείται κύκλος 6-8 συνεδριών).
  – θρέψη και οξυγόνωση της επιδερμίδας
  – βελτίωση ραγάδων δέρματος
  – αναδόμηση της επιδερμίδας με φυσικό τρόπο, χωρίς να επηρεάζει εκφράσεις ή όγκο στο πρόσωπο.

  * Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια, που μπορεί να ξεπεράσει τον 1 χρόνο.
  * Η εφαρμογή της είναι εύκολη και ασφαλής, καθώς προέρχεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό και δεν παρατηρούνται ποτέ αλλεργίες.
  * Η εφαρμογή της μεσοθεραπείας μπορεί να γίνει είτε με έγχυση ή χωρίς ενέσεις (μη ενέσιμη μεσοθεραπεία PRP) με την ειδική συσκευή micro needling DERMAPEN.

  Εκτός από το πρόσωπο, η PRP μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στο στήθος, στην πλάτη και οπουδήποτε στο σώμα, ενώ βοηθά και στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.


elΕλληνικά