Αποτριχωση

 • Αποτριχωση με Ζεστο Κερι

  Με τον όρο αποτρίχωση αναφερόμαστε στην αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας και στις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος. Η επιθυμία αποτρίχωσης και απομάκρυνσης της περίσσειας τριχοφυΐας ξεκινά συνήθως στην εφηβεία και φαίνεται να συνεχίζεται μέχρι να απαλλαγούμε οριστικά από αυτή κάνοντας αποτρίχωση. Τρίχες αναπτύσσονται στο πρόσωπο των ανδρών και στο σώμα ανδρών και γυναικών στην εφηβεία. Ορατή τριχοφυΐα υπάρχει στις μασχάλες, το εφήβαιο, τα χέρια και τα πόδια και στα δύο φύλα. Στους άνδρες αναπτύσσεται τριχοφυΐα επίσης στο στήθος, την πλάτη και το πρόσωπο. Σε αποτρίχωση καταφεύγουν άνδρες και γυναίκες για διάφορους λόγους.

  Η διαδικασία:
  – αποτρίχωση με κερί (ζεστό ή ρολέτα) ανάλογα με την περιοχή
  – εφαρμογή ελαιώδους ουσίας για την απομάκρυνση των υπολειμμάτων των κεριών, τοποθέτηση καλμαντικής και αντιφλογιστικής κρέμας
  – η αποτρίχωση γίνεται κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής από αισθητικούς που γνωρίζουν όλες τις τεχνικές αποτρίχωσης, την ανατομία και την ιδιαιτερότητα της κάθε επιδερμίδας.
  – η αισθητικός δουλεύει πάντα με γάντια ενώ οι ρολέτες και τα κεριά είναι μιας χρήσης για τον καθένα ατομικά για να αποφεύγονται οι περιπτώσεις μολύνσεων και ερεθισμών.

  TIPS (για μετά την αποτρίχωση)

  – Καλό είναι να αποφεύγουμε τα στενά ρούχα (π.χ. τζιν).
  – Αποφεύγουμε την σωματική άσκηση για 24 ώρες, καθώς ο ιδρώτας και οι ρύποι θα μολύνουν και θα ερεθίσουν το δέρμα.
  – Αποφεύγουμε την χρήση νερού τουλάχιστον για 6-8 ώρες.
  – Τοποθετούμε για τις υπόλοιπες μέρες ενυδατικές κρέμες τύπου Bepanthol.
  – Απαγορεύεται η έκθεση στον ήλιο τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς και το μπάνιο στη θάλασσα για τουλάχιστον 24 ώρες.

 • LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

  Το MED Laser Pro είναι ένα laser 4ης γεννιάς(τελευταίας τεχνολογίας) που ο συνδιασμός των τριών μήκων κύματος(755nm, 808nm και 1064nm)  έχει ως αποτέλεσμα την οριστική απομάκρυνση της ανεπιθύμητης  τριχοφυΐας .

  Ο συνδιασμός αυτός των μήκων κύματος(διοδικό , αλεξανδρίτης, NDYAG)  που εκπέμπει κατά τη διάρκεια της θεραπείας στοχεύει σε όλα τα επίπεδα του θύλακα της τρίχας με αποτέλεσμα να έχουμε την αποτελεσματικότερη θεραπεία.

  Το med laser pro  μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους φωτότυπους ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και να καταπολεμήσει ακόμα και τις ξανθιές τρίχες.

  -Έχει ιατρική πιστοποίηση (medical CE) και εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα

  USA laser  generator και USA laser bar για πιστοποιημένα αποτελέσματα

  ΑΝΩΔΥΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

  Η συχνότητα των επισκέψεων εξαρτάται από την περιοχή και τον τύπο της τρίχας. Όμως προτείνεται οι συνεδρίες να μην ξεπερνούν τις 30-40 μέρες.

  Οι συνεδρίες για την καταπολέμηση της τριχοφυΐας  εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (φωτότυπος,τύπος τρίχας,ορμόνες κλπ)

  Οι εκπαιδευμένοι πτυχιούχοι αισθητικοί- κοσμητολόγοι αφού αξιολογήσουν το περιστατικό μπορούν να σας συμβουλέψουν κατάλληλα για τον απαραίτητο αριθμό συνεδριών.

  Το MED LASER PRO  απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

  ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ:

  Η περιοχή να είναι ξυρισμένη 1 με 2 ημέρες πριν από την συνεδρία

  Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται ερεθισμοί καθώς επιτυγχάνεται απορρόφηση της ενέργειας μόνο από τον θύλακα της τρίχας


elΕλληνικά