Θεραπειες προσωπου – σωματος

 • RF (ραδιοσυχνοτητες) ματιων

  Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα λεπτό και γίνεται λεπτότερο με το πέρασμα του χρόνου. Είναι ιδιαίτερα επιρρεπές σε εμφάνιση ρυτίδων και αφυδάτωσης, επειδή λόγω έλλειψης σμηγματογόνων αδένων δεν παράγει τη δική του φυσική υγρασία.

  Επιπλέον, οι επαναλαμβανόμενες εκφράσεις του προσώπου, δημιουργούν τις λεπτές γραμμές έκφρασης που εμφανίζονται δίπλα στις εξωτερικές γωνίες των ματιών.

  Οι μαύροι κύκλοι που εμφανίζονται κάτω από τα μάτια, δεν οφείλονται πάντα στην έλλειψη ύπνου και ξεκούρασης. Οφείλονται στο βαθούλωμα του δέρματος ανάμεσα στα μάτια, τα ζυγωματικά και τη σκιά που δημιουργείται στην περιοχή αυτή λόγω των προεξεχόντων βλεφάρων. Εντείνονται από την έλλειψη ξεκούρασης, αλλά και από κληρονομικούς παράγοντες, αλλεργίες, ατοπική δερματίτιδα, έκθεση στον ήλιο. Σημαντικό ρόλο όμως παίζει και η λέπτυνση του δέρματος που συντελείται με το πέρασμα του χρόνου, καθώς και η απώλεια λίπους και κολλαγόνου κάνουν τα αιμοφόρα αγγεία κάτω από τα μάτια πιο ορατά. Με τις κατάλληλες θεραπείες, το δέρμα στην περιοχή αυτή μπορεί να εξομαλυνθεί και οι σκιές να μειωθούν.

  Οι σακούλες κάτω από μάτια είναι συνήθεις με το πέρασμα των χρόνων. Εμφανίζονται ως ήπιο οίδημα και οφείλονται στην αποδυνάμωση των ιστών γύρω από τα μάτια, αλλά και των μυών που υποστηρίζουν τα βλέφαρα. Επιπλέον, στην ίδια περιοχή μπορεί να υπάρξει κατακράτηση υγρών (λόγω κληρονομικών, ορμονικών ή διατροφικών αιτιών), με αποτέλεσμα να εντείνεται το πρήξιμο και να αποτελεί αισθητικό πρόβλημα ακόμα και από την ηλικία των 20 ετών. Στόχος της θεραπείας είναι να αποσυμφορηθεί το οίδημα και να εξομαλυνθεί το δέρμα ανάμεσα στα μάτια και τα ζυγωματικά.

  Οι ραδιοσυχνότητες (οι οποίες χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια) είναι ιδιαιτέρως κατάλληλες για αισθητικές εφαρμογές χάρη στο νόμο της Φυσικής , σύμφωνα με τον οποίο η θερμότητα χρησιμοποιείται από τα κύτταρα του σώματος ως πηγή ενέργειας.

  Οι θεραπείες του προσώπου στόχο έχουν την γένεση κολλαγόνου από τους ινοβλάστες στο χόριο. Η ενέργεια των Ραδιοσυχνοτήτων RF θερμαίνει το χόριο και τα υποδόρια στρώματα ταυτόχρονα αναγκάζοντας τις υφιστάμενες ίνες κολλαγόνου να συσπαστούν επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο την επιθυμητή σύσφιγξη του δέρματος. Επιπλέον η ενέργεια του Ραδιοσυχνοτήτων RF αυξάνει τον μεταβολισμό των ινοβλαστών, οι οποίοι παράγουν διαρκώς νέες ίνες κολλαγόνου επιτυγχάνοντας φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια.

  Οφέλη
  – μείωση γραμμών και ρυτίδων σε  μάτια, πρόσωπο και στόμα
  – απομάκρυνση “σακούλων” κάτω από τα μάτια
  – αποτέλεσμα λίφτινγκ

  *Συνιστάται σε τύπους δερμάτων με πρόωρη γήρανση, χαλάρωση, φωτογήρανση.

 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

  Οι θεραπείες προσώπου και οι αισθητικές επεμβάσεις γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς μεταξύ των ανδρών. Φαίνεται ότι οι άνδρες έχουν αρχίσει να επιδιώκουν να σβήσουν τα σημάδια του χρόνου από το πρόσωπό τους, να εξαλείψουν τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και τη θαμπάδα.

  Ο σύγχρονος άνδρας περιποιείται όλο και περισσότερο, το πρόσωπο και το σώμα του, φροντίζοντας για την υγεία και την ομορφιά του δέρματος, ενώ αρχίζει και αυτός να ενδιαφέρεται για το πως θα αντιμετωπίσει τη φθορά του χρόνου.

  Ελάτε λοιπόν στο ινστιτούτο μας για έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου, στη διάρκεια του οποίου έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τις ιδιαιτερότητες του δέρματος και ανάλογα με την ηλικία και τις απαιτήσεις να προτείνουμε τα κατάλληλα καλλυντικά περιποίησης στο σπίτι.

  Η διαδικασία του βαθύ καθαρισμού για τον άνδρα στο ινστιτούτο μας περιγράφεται στην κατηγορία “καθαρισμός προσώπου” , με τη μόνη διαφορά ότι ίσως χρειαστεί να τροποποιηθεί το θεραπευτικό σχήμα και κατά προτίμηση ο καθαρισμός γίνεται σε πρόσωπο φρεσκοξυρισμένο.

  *Βαθύ καθαρισμό μπορούν να κάνουν νεαρά αγόρια, από την αρχή της εφηβείας, όταν ξεκινάει η έξαρση της λιπαρότητας και τα μαύρα στίγματα, έως άντρες μεγάλης ηλικίας, που συχνά παρουσιάζουν μεγάλους φαγέσωρες (τεράστια μαύρα στίγματα, που μερικοί νομίζουν πως είναι μικρές ελιές) ιδιαίτερα στην περιοχή της μύτης και γύρω από τα μάτια.

  Διάρκεια θεραπείας, 90 λεπτά.

 • CAVITATION ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ

  Η λύση για το χάσιμο πόντων στην κοιλιά. Η τεχνολογία cavitation είναι ευρέως διαδεδομένη ως η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση και την απώλεια του τοπικού πάχους. Αποτελεί την πιο νέα και πρωτοποριακή θεραπεία λιπογλυπτικής σώματος που υπάρχει σήμερα. Πραγματοποιείται αναίμακτα – χωρίς νυστέρι, στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από τη πρώτη κιόλας συνεδρία.

  Η θεραπεία cavitation για το τοπικό πάχος απασχολεί πολλούς άνδρες και με την νέα τεχνολογία το πρόβλημα αποτελεί πλέον παρελθόν. Το cavitation δρα τοπικά στα αποθέματα λίπους και εφαρμόζεται ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Τα ευεργετικά οφέλη του cavitation για το τοπικό πάχος μπορούν να εφαρμοστούν τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο συνδυάζοντας τη τεχνολογία RF  για θεραπεία ανάπλασης, αναζωογόνησης και σύσφιξης.

  Οι περισσότεροι βλέπουν τα αποτελέσματα άμεσα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το σημαντικότερο είναι ότι τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα σε πόντους.

  Η θεραπεία πραγματοποιείται με επάλειψη στην περιοχή, gel υπερήχων και στην συνέχεια η υπεύθυνη αισθητικός ακουμπά την κεφαλή του μηχανήματος πάνω στο δέρμα, στην περιοχή που θέλουμε να μειωθούν οι πόντοι.

  Πρέπει να έχει καλή γνώση του μηχανήματος για να μπορεί να στοχεύσει αποτελεσματικά, μόνο το λίπος που θέλουμε να καταστρέψουμε και όχι τις γύρω περιοχές.

  Άμεσα θα χάσετε 1 ως 2 πόντους, αλλά το λίπος θα αποβληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

  *Κατά τη διάρκεια της θεραπείας cavitation για το τοπικό πάχος η ειδική κεφαλή έρχεται σε επαφή με το δέρμα και εσείς το μόνο που αισθάνεστε είναι ένα ηχητικό κύμα στα αυτιά.

  *Είναι πολύ γρήγορη αγωγή.

  Διάρκεια Θεραπείας από 8 έως 20 λεπτά.

 • ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

  Μέχρι σήμερα η αποτρίχωση σε διάφορες περιοχές του σώματος ήταν συνηθισμένη για τις γυναίκες όλων των ηλικιών.

  Τα τελευταία χρόνια, όμως, η αποτρίχωση είναι μια συνήθεια που έχουν αποκτήσει και άντρες διάφορων ηλικιών και επαγγελμάτων.

  Είναι γνωστό ότι αποτρίχωση στα πόδια και στο στήθος έκαναν από παλιά κολυμβητές, ποδηλάτες και bodybuilders, για να βοηθηθούν στα αθλήματά τους (μείωση τριβής) αλλά και για λόγους εμφάνισης. Αυτό όμως ανήκει πλέον στο παρελθόν, αφού σήμερα όλο και περισσότεροι άντρες κάνουν αποτρίχωση σε διάφορες περιοχές του σώματος.

  Είδη αποτρίχωσης :

  Κερί
  Ειδικό κερί κατά των ερεθισμών απλώνεται στις περιοχές που θέλουμε να αποτριχώσουμε και αφαιρείται με τη χρήση ειδικού υφάσματος, απομακρύνοντας τις ανεπιθύμητες τρίχες .

  Αποτρίχωση στο σώμα: σε στέρνο , πλάτη , πόδια, αυχένα, ώμους , μπράτσα, στα δάκτυλα των χεριών, ή στο πρόσωπο: στα φρύδια (αφαίρεση ή μείωση του πάχους των φρυδιών), ανάμεσα στα φρύδια (πάνω από τη μύτη), ακριβώς κάτω από τα μάτια (όταν τα γένια φθάνουν πολύ ψηλά και δεν θέλει να ξυρίζεται μέχρι κάτω από το μάτι), στα πτερύγια των αυτιών, στη ράχη της μύτης, στη βάση του λαιμού χαμηλά (ανάμεσα στις κλείδες) κ.α.

  Αποτρίχωση με VPL (φωτοαποτρίχωση)
  Πολλοί άνδρες ταλαιπωρούνται από ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Το κερί, το ξυράφι, οι αποτριχωτικές κρέμες και μηχανές δημιουργούν πολλά προβλήματα. Η αποτρίχωση με λέιζερ (φωτοαποτρίχωση με χρήση VPL) είναι η δημοφιλέστερη μέθοδος και μεταξύ των ανδρών. Η φωτοαποτρίχωση γίνεται συνήθως για αισθητικούς λόγους. Υπάρχουν όμως και ιατρικοί λόγοι που επιβάλλουν την αποτρίχωση με λέιζερ.

  Συχνά μετά από ξύρισμα, κερί ή αποτριχωτικές μηχανές δημιουργείται θυλακίτιδα (σπυράκια). Στην περίπτωση αυτή η φωτοαποτρίχωση είναι επιβεβλημένη για να μην μείνουν μόνιμα σημάδια στις περιοχές αυτές.

  Ένα από τα βασικά προβλήματα των αντρών είναι ο δασυτριχισμός δηλαδή περιοχές με τρίχες στην πλάτη, τους ώμους και τον αυχένα. Πρόκειται στην ουσία για την παρουσία ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε εμφανή σημεία του κορμού, η οποία ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες καλύπτει τη μυϊκή γράμμωση του σώματος προσδίδοντάς του μια αντιαισθητική πολλές φορές εικόνα.

  Η μοναδική λοιπόν  θεραπεία για την απομάκρυνση της ενοχλητικής τριχοφυΐας για τους άντρες η οποία μπορεί να τους απαλλάξει με απόλυτη ασφάλεια, οριστικά, γρήγορα και σχετικά ανώδυνα από τις αντιαισθητικές τρίχες είναι η φωτοαποτρίχωση (VPL).

 • MANICURE

  Τα περιποιημένα και καθαρά νύχια δε μπορεί να είναι μόνο γυναικείο προνόμιο, αντιθέτως θα πρέπει να αποτελεί μέρος της προσωπικής φροντίδας κάθε άντρα που θέλει να δείχνει περιποιημένος και όμορφος. Εξάλλου  ένα περιποιημένο αντρικό χέρι είναι απαραίτητο για μια σωστή επαγγελματική εμφάνιση.

  Ελάτε για ένα βασικό manicure: σχήμα νυχιών, απομάκρυνση επωνυχίων και μασάζ χεριών.

  Διάρκεια θεραπείας, 25 λεπτά.

 • ΜΑΣΑΖ

  Το SPA για άνδρες έχει δημιουργηθεί για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου άντρα. Ανακουφίζει από την ένταση, προσφέρει ψυχοσωματική χαλάρωση και ευεξία.

  Περιλαμβάνει ένα εξειδικευμένο πακέτο ομορφιάς, που έρχεται να δικαιώσει τις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα. Η προσωπική σας φροντίδα θα ξεκινήσει με μια ποικιλία ιδιαίτερων τεχνικών Massage (Sports Massage) που θα σας προσφέρει απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση. Ένα σύνολο δυνατών μυοχαλαρωτικών μεθόδων όπως είναι οι μαλάξεις, οι πιέσεις, οι διατάσεις και οι δονήσεις, οι οποίες σε συνδυασμό με ειδικά έλαια θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές ανακούφισης.

  Μπορείτε να επιλέξετε ένα υπέροχο μασάζ με επίκεντρο την πλάτη και τον αυχένα – την περιοχή δηλαδή που καταπονείται περισσότερο στην καθημερινότητά μας. Οι επαγγελματίες θεραπευτές θα σας προσφέρουν ένα απίστευτα χαλαρωτικό μασάζ που θα σας ανακουφίσει από την ένταση και τους μυϊκούς πόνους. Θα φύγετε πλήρως ανανεωμένοι και νιώθοντας υπέροχα.

  *Η θεραπεία αυτή απευθύνεται σε όσους θέλουν να καταπολεμήσουν το στρες και την ένταση. Προσφέρει χαλάρωση και μείωση των εντάσεων.

 • PEDICURE

  Τα αντρικά πόδια χρειάζονται φροντίδα. Περισσότερο απ’ ότι τα χέρια και περισσότερο απ’ ότι τα γυναικεία πόδια, διότι το αντρικό δέρμα είναι εκ φύσεως πιο τραχύ και πιο επιρρεπές να εμφανίσει κάλους και σκασίματα στις φτέρνες. Επιπλέον, τα νύχια των αντρικών ποδιών χρειάζονται τακτικό κόψιμο και προσεκτικό σχηματισμό, αν θέλετε να είναι ευπαρουσίαστα και να μειώσετε την πιθανότητα να εμφανίσετε μύκητες.

  Το πεντικιούρ στους άνδρες έχει στόχο τα υγιή πόδια.

  Η περιποίηση του πεντικιούρ δεν περιορίζεται στα νύχια ,περιλαμβάνει τα δάχτυλα, το πέλμα, τον αστράγαλο και το κάτω τμήμα του ποδιού.

  Τα νύχια διαμορφώνονται κατάλληλα και ενυδατώνονται ενώ γίνεται λείανση των κάλων και των σκληρύνσεων.

  *Το θεραπευτικό πεντικιούρ είναι ιδανικό για εσάς που έχετε σκληρύνσεις, κάλους, υπερκεράτωση, ονυχοκρύπτωση, μύκητες.

  Το θεραπευτικό διαφέρει από το απλό pedicure γιατί είναι πιο εξειδικευμένο.

  *Η περιποίηση του βασικού pedicure περιλαμβάνει λουτρό ποδιών με  άλατα. Περιποίηση επωνυχίων και φτερνών. Συνδυάζεται και με Foot spa.

  Ενυδατώστε τα πόδια σας με ένα spa ποδιών το οποίο περιλαμβάνει μια ιδιαίτερα χαλαρωτική διαδικασία, η οποία βασίζεται στη ρεφλεξολογία και βοηθά το σώμα να χαλαρώσει και τα πόδια να είναι πιο ξεκούραστα.

  Εμπιστευτείτε την εμπειρία του retouche και απαλλαγείτε από τον πόνο.

  Διάρκεια θεραπείας, 50 λεπτά


elΕλληνικά