Θεραπειες προσωπου

  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

    Οι θεραπείες προσώπου και οι αισθητικές επεμβάσεις γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς μεταξύ των ανδρών. Φαίνεται ότι οι άνδρες έχουν αρχίσει να επιδιώκουν να σβήσουν τα σημάδια του χρόνου από το πρόσωπό τους, να εξαλείψουν τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και τη θαμπάδα.

    Ο σύγχρονος άνδρας περιποιείται όλο και περισσότερο, το πρόσωπο και το σώμα του, φροντίζοντας για την υγεία και την ομορφιά του δέρματος, ενώ αρχίζει και αυτός να ενδιαφέρεται για το πως θα αντιμετωπίσει τη φθορά του χρόνου.

    Ελάτε λοιπόν στο ινστιτούτο μας για έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου, στη διάρκεια του οποίου έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τις ιδιαιτερότητες του δέρματος και ανάλογα με την ηλικία και τις απαιτήσεις να προτείνουμε τα κατάλληλα καλλυντικά περιποίησης στο σπίτι.

    Η διαδικασία του βαθύ καθαρισμού για τον άνδρα στο ινστιτούτο μας περιγράφεται στην κατηγορία “καθαρισμός προσώπου” , με τη μόνη διαφορά ότι ίσως χρειαστεί να τροποποιηθεί το θεραπευτικό σχήμα και κατά προτίμηση ο καθαρισμός γίνεται σε πρόσωπο φρεσκοξυρισμένο.

    *Βαθύ καθαρισμό μπορούν να κάνουν νεαρά αγόρια, από την αρχή της εφηβείας, όταν ξεκινάει η έξαρση της λιπαρότητας και τα μαύρα στίγματα, έως άντρες μεγάλης ηλικίας, που συχνά παρουσιάζουν μεγάλους φαγέσωρες (τεράστια μαύρα στίγματα, που μερικοί νομίζουν πως είναι μικρές ελιές) ιδιαίτερα στην περιοχή της μύτης και γύρω από τα μάτια.

    Διάρκεια θεραπείας, 90 λεπτά.

  • SPA ΠΡΟΣΩΠΟΥ

    ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ:

     

    Η αφυδάτωση του δέρματος είναι μία κατάσταση που χαρακτηρίζεται από έλλειψη νερού και εμφανίζεται σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις ηλικίες. Το δέρμα δεν έχει λεία και απαλή υφή και είναι θαμπό χωρίς λάμψη!

    Ένα ενυδατωμένο δέρμα είναι ένα υγιές δέρμα που καθυστερεί τον σχηματισμό ρυτίδων και την πτώση του δέρματος (χαλάρωση).  Η ενυδατική αυτή θεραπεία, επαναφέρει την υγρασία σε κυτταρικό επίπεδο και κατ’ επέκταση αυξάνονται τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος. Το δέρμα εμποτίζεται με ενυδατικά συστατικά και αποκτά την χαμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητα του.

    Αρχικά καθαρίζουμε την επιδερμίδα από οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για την θεραπεία. Συνεχίζουμε με ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου για τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ και για τέλειο καθαρισμό του δέρματος.

    Ξεκινάμε με απολέπιση της επιδερμίδας χρησιμοποιώντας scrub κ συνεχίζουμε με μάλαξη σε πρόσωπο, μάτια, λαιμό, μπούστο με ορούς και κρέμες ανάλογα με την περίπτωση του δέρματος. Για το τέλος τοποθετούμε μάσκα προσώπου ενυδατική και κλείνουμε βάζοντας κρέμα προσώπου,κρέμα ματιών και αντηλιακό.

     

    /Οφέλη :

    Επαναφέρει την υγρασία σε όλα τα επίπεδα του δέρματος

    Αποκαθιστά την τραχύτητα και την λάμψη

    Δίνει ελαστικότητα, σφριγηλότητα και όγκο

    Εμπλουτίζει το δέρμα με θρεπτικά συστατικά

     

    *Η θεραπεία ενυδάτωσης είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία και για κάθε τύπο δέρματος.
    Ιδανική για ξηρό, αφυδατωμένο, τραχύ και άτονο δέρμα.

  • CAVIAR THERAPY

    Το χαβιάρι μπορεί να κάνει θαύματα στην επιδερμίδα σας!

    Η caviar therapy συνδράμει αποτελεσματικά στην ανάκτηση της φυσικής ελαστικότητας και της λάμψης της επιδερμίδας.

    Πρόκειται για μια ιδιαίτερη θεραπεία αντιγήρανσης, που αντιμετωπίζει ορατά τα σημάδια γήρανσης και τις ρυτίδες.

    Επιτυγχάνει δε, την ανάπλαση του δέρματος  χάρη στο χαβιάρι.Το χαβιάρι είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, μέταλλα, μαγνήσιο και αμινοξέα.Οι πρωτεΐνες που περιέχει ενισχύουν τον κυτταρικό μεταβολισμό και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου.

     

    Οφέλη:

    -βαθειά ενυδάτωση

    -επαναφορά ελαστικότητας του δέρματος

     

    *Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

    *Η κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 60 λεπτών και προτείνεται να εφαρμόζεται μία φορά την εβδομάδα.

  • ΑΚΜΗ

    Η ακμή είναι μια πάθηση του δέρματος η οποία χαρακτηρίζεται από αυξημένη παραγωγή σμήγματος και τοπική φλεγμονή.

    Οφείλεται στην υπερλειτουργία των σμηγματογόνων αδένων και στο προπιονικό βακτήριο της ακμής που δημιουργεί φλεγμονή.

    Εμφανίζεται κυρίως κατά τη διάρκεια της εφηβείας αλλά μπορεί να εκδηλωθεί και μετά την ενηλικίωση.

    Η ακμή ήπιας μορφής εμφανίζεται με κόκκινα στίγματα στο δέρμα αλλά σε άλλες, σοβαρότερες περιπτώσεις τα στίγματα μπορεί να καλύπτουν το πρόσωπο, τον λαιμό, το στέρνο και την πλάτη.

    Το Phytopeeling ( η θεραπεία είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματική σε δέρματα που ταλαιπωρούνται από πορώδη ακμή, έχουν λιπαρή όψη και εμφανίζουν μικροφλεγμονές) , ο βαθύς καθαρισμός και τα οξέα είναι κάποιες από τις θεραπείες που εφαρμόζονται.

    Στο RETOUCHE οι επαγγελματίες αισθητικοί θα αξιολογήσουν την κάθε περίπτωση και θα σας προτείνουν την ανάλογη θεραπεία και τα ανάλογα προϊόντα –θεραπεία για το σπίτι.

  • RF (ραδιοσυχνοτητες) ματιων

    Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα λεπτό και γίνεται λεπτότερο με το πέρασμα του χρόνου. Είναι ιδιαίτερα επιρρεπές σε εμφάνιση ρυτίδων και αφυδάτωσης, επειδή λόγω έλλειψης σμηγματογόνων αδένων δεν παράγει τη δική του φυσική υγρασία.

    Επιπλέον, οι επαναλαμβανόμενες εκφράσεις του προσώπου, δημιουργούν τις λεπτές γραμμές έκφρασης που εμφανίζονται δίπλα στις εξωτερικές γωνίες των ματιών.

    Οι μαύροι κύκλοι που εμφανίζονται κάτω από τα μάτια, δεν οφείλονται πάντα στην έλλειψη ύπνου και ξεκούρασης. Οφείλονται στο βαθούλωμα του δέρματος ανάμεσα στα μάτια, τα ζυγωματικά και τη σκιά που δημιουργείται στην περιοχή αυτή λόγω των προεξεχόντων βλεφάρων. Εντείνονται από την έλλειψη ξεκούρασης, αλλά και από κληρονομικούς παράγοντες, αλλεργίες, ατοπική δερματίτιδα, έκθεση στον ήλιο. Σημαντικό ρόλο όμως παίζει και η λέπτυνση του δέρματος που συντελείται με το πέρασμα του χρόνου, καθώς και η απώλεια λίπους και κολλαγόνου κάνουν τα αιμοφόρα αγγεία κάτω από τα μάτια πιο ορατά. Με τις κατάλληλες θεραπείες, το δέρμα στην περιοχή αυτή μπορεί να εξομαλυνθεί και οι σκιές να μειωθούν.

    Οι σακούλες κάτω από μάτια είναι συνήθεις με το πέρασμα των χρόνων. Εμφανίζονται ως ήπιο οίδημα και οφείλονται στην αποδυνάμωση των ιστών γύρω από τα μάτια, αλλά και των μυών που υποστηρίζουν τα βλέφαρα. Επιπλέον, στην ίδια περιοχή μπορεί να υπάρξει κατακράτηση υγρών (λόγω κληρονομικών, ορμονικών ή διατροφικών αιτιών), με αποτέλεσμα να εντείνεται το πρήξιμο και να αποτελεί αισθητικό πρόβλημα ακόμα και από την ηλικία των 20 ετών. Στόχος της θεραπείας είναι να αποσυμφορηθεί το οίδημα και να εξομαλυνθεί το δέρμα ανάμεσα στα μάτια και τα ζυγωματικά.

    Οι ραδιοσυχνότητες (οι οποίες χρησιμοποιούνται στην ιατρική πάνω από 30 χρόνια) είναι ιδιαιτέρως κατάλληλες για αισθητικές εφαρμογές χάρη στο νόμο της Φυσικής , σύμφωνα με τον οποίο η θερμότητα χρησιμοποιείται από τα κύτταρα του σώματος ως πηγή ενέργειας.

    Οι θεραπείες του προσώπου στόχο έχουν την γένεση κολλαγόνου από τους ινοβλάστες στο χόριο. Η ενέργεια των Ραδιοσυχνοτήτων RF θερμαίνει το χόριο και τα υποδόρια στρώματα ταυτόχρονα αναγκάζοντας τις υφιστάμενες ίνες κολλαγόνου να συσπαστούν επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο την επιθυμητή σύσφιγξη του δέρματος. Επιπλέον η ενέργεια του Ραδιοσυχνοτήτων RF αυξάνει τον μεταβολισμό των ινοβλαστών, οι οποίοι παράγουν διαρκώς νέες ίνες κολλαγόνου επιτυγχάνοντας φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια.

    Οφέλη
    – μείωση γραμμών και ρυτίδων σε  μάτια, πρόσωπο και στόμα
    – απομάκρυνση “σακούλων” κάτω από τα μάτια
    – αποτέλεσμα λίφτινγκ

    *Συνιστάται σε τύπους δερμάτων με πρόωρη γήρανση, χαλάρωση, φωτογήρανση.

  • RF ΠΡΟΣΩΠΟ

    Η θεραπεία με την μέθοδο της ραδιοσυχνότητας ( RF) είναι από τις καινούργιες μεθόδους αντιμετωπίσεως την γήρανσης και της σύσφιξης.

    Διεγείρει φυσικά το δέρμα να παράγει από μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη ανακτώντας έτσι την χαμένη του σφριγηλότητα και λάμψη.

    Η ραδιοσυχνότητα έχει την ικανότητα τα περάσει στα κάτω στρώματα της επιδερμίδας και να ξυπνήσει τους ινοβλάστες ώστε να αρχίσουν να λειτουργούν με την συχνότητα ενός νεανικού δέρματος. Καθώς το δέρμα θερμαίνεται από την ραδιοσυχνότητα ο οργανισμός μπαίνει σε μία διαδικασία διόρθωσης των βλαβών του δέρματος.

    Είναι θεραπεία που μπορείτε να την πραγματοποιήσετε και τους καλοκαιρινούς μήνες γιατί δεν προκαλεί φωτοευαισθησία και δεν επηρεάζεται από τον τύπο δέρματος.

    Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και στο σώμα με την ίδια αποτελεσματικότητα.

    Σαν αίσθηση το μόνο που καταλαβαίνετε είναι μια θερμότητα η οποία δεν είναι επικίνδυνη, δεν δημιουργεί κοκκίνισμα ή κάτι άλλο που να σας υποχρεώνει να παραμείνετε σπίτι.

    Θεωρείτε lifting χωρίς νυστέρι και τα αποτελέσματα του είναι άμεσα από την πρώτη θεραπεία.

    Είναι από τις  θεραπείες που όσα ακούγονται είναι πραγματικότητα.

    Οι RF αποτελούν ότι πιο εξελιγμένο και άνετο υπάρχει στον τομέα της μη επεμβατικής θεραπείας για την σύσφιξη και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου , χωρίς νυστέρι και ενέσεις. Είναι η μόνη μη χειρουργική μέθοδος που τεντώνει το χαλαρωμένο δέρμα και σβήνει τις ρυτίδες, θερμαίνοντας τους ιστούς του προσώπου,του λαιμού και του ντεκολτέ.

    Μια εξειδικευμένη θεραπεία που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα στο δέρμα, καθυστερώντας έτσι την πρόωρη γήρανση και προσφέροντας στο δέρμα σύσφιξη, τόνωση και ελαστικότητα, δρώντας ανώδυνα και ευχάριστα.

    Η διάρκεια κάθε συνεδρίας διαρκεί 45 με 50 λεπτά παρέχοντας ταυτόχρονα μία ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ.

    Εφαρμόζεται 1 φορά την εβδομάδα για 8 εβδομάδες.

    Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και η βελτίωση συνεχίζεται για 3 έως 4 μήνες από το τέλος της θεραπείας.

     

    Είναι μία μέθοδος ιδανική για:

     

    -Πρόσωπο,λαιμό και ντεκολτέ

    -Επιδερμική Σύσφιξη

    -Εξάλειψη ρυτίδων

    -Εξάλειψη ουλών ακμής

    -Κυτταρική ανανέωση

    -Επιτάχυνση λεμφικής κυκλοφορίας

     

    -Συνιστάται: σε δέρματα με πρόωρη γήρανση, χαλάρωση, φωτογήρανση

    -Συχνότητα: εντατική θεραπεία 12 συνεδρίες περίπου 1 φορά τις 7 μέρες, συντήρηση 1 φορά το μήνα.

  • ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ

    Η τεχνική αυτή είναι ένα καινούργιο κομμάτι για τα ελληνικά δεδομένα και προσφέρει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε άνθρωπο με αισθητικό πρόβλημα αλωπεκίας, μετατραυματικές ουλές (μέθοδος λωρίδας) να αποκτήσει ξανά την χαμένη του αυτοπεποίθηση. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα τατουάζ που εφαρμόζεται σε σημεία αραίωσης των μαλλιών και μιμείται τις ρίζες του τριχωτού του κεφαλιού.

    Η μέθοδος

    Το τατουάζ τριχωτού κεφαλής είναι η απόλυτη τέχνη όσον αφορά τον καλλωπισμό του αντρικού και γυναικείου κεφαλιού. Είναι η διαδικασία κατά την οποία οι φυσικές, χρωστικές ουσίες εφαρμόζονται στην κεφαλή για να προσομοιάσουν την φυσική εμφάνιση ενός κεφαλιού με τρίχες κανονικού μεγέθους. Με λίγα λόγια, είναι η ιδανική λύση για όσους υποφέρουν από μερική ή ολική απώλεια μαλλιών.

    Συνήθως η διαδικασία του micropigmentation διαρκεί για περισσότερο από τρεις εβδομάδες, έτσι ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

    Ωστόσο λάβετε υπόψη, ότι κάθε συνεδρία διαρκεί περιπου 2-3 ώρες και απαιτείται διακοπή μιας βδομάδας ενδιάμεσα από τις συνεδρίες. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί το διάστημα διακοπής να είναι ακόμη μεγαλύτερο. Αυτό θα το κρίνετε εσείς, ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις/ανάγκες του πελάτη.

    Ο πόνος κατά τη διάρκεια του τατουάζ του τριχωτού είναι  από ελάχιστος ως και καθόλου . Συνεπώς, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μια επίπονη διαδικασία. Ωστόσο, όπως ήδη γνωρίζετε, το αίσθημα και ο βαθμός του πόνου εξαρτάται από τον εκάστοτε πελάτη.

    Για πελάτες με σκουρόχρωμα μαλλιά χρησιμοποιείται συνήθως μαύρο χρώμα, ενώ για όσους κυμαίνονται σε πιο ανοιχτόχρωμους τόνους ή γκρι, χρησιμοποιείται και απαλό γκρι. Η λύση αυτή ενδείκνυται για την αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών στις προβληματικές περιοχές και είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

    Το τατουάζ του τριχωτού της κεφαλής ενδείκνυται κυρίως σε περιπτώσεις σημαντικής αραίωσης της τριχοφυΐας. Εκτός αυτού, όμως, είναι ιδανικό για να καλύψει μετατραυματικές ουλές και σημάδια που έχουν προκληθεί από κάποια επέμβαση. Είναι ιδανική για άτομα που δεν θέλουν να χρησιμοποιούν προσωρινές λύσεις όπως οι τοπικές εφαρμογές και οι σκόνες με μικροίνες ή όταν η μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι επιθυμητή ή ενδεδειγμένη λύση.


Θεραπειες σωματος

  • ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

    Μέχρι σήμερα η αποτρίχωση σε διάφορες περιοχές του σώματος ήταν συνηθισμένη για τις γυναίκες όλων των ηλικιών.

    Τα τελευταία χρόνια, όμως, η αποτρίχωση είναι μια συνήθεια που έχουν αποκτήσει και άντρες διάφορων ηλικιών και επαγγελμάτων.

    Είναι γνωστό ότι αποτρίχωση στα πόδια και στο στήθος έκαναν από παλιά κολυμβητές, ποδηλάτες και bodybuilders, για να βοηθηθούν στα αθλήματά τους (μείωση τριβής) αλλά και για λόγους εμφάνισης. Αυτό όμως ανήκει πλέον στο παρελθόν, αφού σήμερα όλο και περισσότεροι άντρες κάνουν αποτρίχωση σε διάφορες περιοχές του σώματος.

    Είδη αποτρίχωσης :

    Κερί
    Ειδικό κερί κατά των ερεθισμών απλώνεται στις περιοχές που θέλουμε να αποτριχώσουμε και αφαιρείται με τη χρήση ειδικού υφάσματος, απομακρύνοντας τις ανεπιθύμητες τρίχες .

    Αποτρίχωση στο σώμα: σε στέρνο , πλάτη , πόδια, αυχένα, ώμους , μπράτσα, στα δάκτυλα των χεριών, ή στο πρόσωπο: στα φρύδια (αφαίρεση ή μείωση του πάχους των φρυδιών), ανάμεσα στα φρύδια (πάνω από τη μύτη), ακριβώς κάτω από τα μάτια (όταν τα γένια φθάνουν πολύ ψηλά και δεν θέλει να ξυρίζεται μέχρι κάτω από το μάτι), στα πτερύγια των αυτιών, στη ράχη της μύτης, στη βάση του λαιμού χαμηλά (ανάμεσα στις κλείδες) κ.α.

    Αποτρίχωση με το νέο Laser Med Pro Ιατρικό μηχάνημα 4ης γενιάς.


    Πολλοί άνδρες ταλαιπωρούνται από ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Το κερί, το ξυράφι, οι αποτριχωτικές κρέμες και μηχανές δημιουργούν πολλά προβλήματα. Η αποτρίχωση με λέιζερ (Αποτρίχωση με το νέο Laser Med Pro Ιατρικό μηχάνημα 4ης γενιάς) είναι η δημοφιλέστερη μέθοδος και μεταξύ των ανδρών. Η φωτοαποτρίχωση γίνεται συνήθως για αισθητικούς λόγους. Υπάρχουν όμως και ιατρικοί λόγοι που επιβάλλουν την αποτρίχωση με λέιζερ.

    Συχνά μετά από ξύρισμα, κερί ή αποτριχωτικές μηχανές δημιουργείται θυλακίτιδα (σπυράκια). Στην περίπτωση αυτή η φωτοαποτρίχωση είναι επιβεβλημένη για να μην μείνουν μόνιμα σημάδια στις περιοχές αυτές.

    Ένα από τα βασικά προβλήματα των αντρών είναι ο δασυτριχισμός δηλαδή περιοχές με τρίχες στην πλάτη, τους ώμους και τον αυχένα. Πρόκειται στην ουσία για την παρουσία ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε εμφανή σημεία του κορμού, η οποία ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες καλύπτει τη μυϊκή γράμμωση του σώματος προσδίδοντάς του μια αντιαισθητική πολλές φορές εικόνα.

    Η μοναδική λοιπόν  θεραπεία για την απομάκρυνση της ενοχλητικής τριχοφυΐας για τους άντρες η οποία μπορεί να τους απαλλάξει με απόλυτη ασφάλεια, οριστικά, γρήγορα και σχετικά ανώδυνα από τις αντιαισθητικές τρίχες είναι η αποτρίχωση με laser.

  • ΜΑΣΑΖ

    Το SPA για άνδρες έχει δημιουργηθεί για να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου άντρα. Ανακουφίζει από την ένταση, προσφέρει ψυχοσωματική χαλάρωση και ευεξία.

    Περιλαμβάνει ένα εξειδικευμένο πακέτο ομορφιάς, που έρχεται να δικαιώσει τις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα. Η προσωπική σας φροντίδα θα ξεκινήσει με μια ποικιλία ιδιαίτερων τεχνικών Massage (Sports Massage) που θα σας προσφέρει απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση. Ένα σύνολο δυνατών μυοχαλαρωτικών μεθόδων όπως είναι οι μαλάξεις, οι πιέσεις, οι διατάσεις και οι δονήσεις, οι οποίες σε συνδυασμό με ειδικά έλαια θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές ανακούφισης.

    Μπορείτε να επιλέξετε ένα υπέροχο μασάζ με επίκεντρο την πλάτη και τον αυχένα – την περιοχή δηλαδή που καταπονείται περισσότερο στην καθημερινότητά μας. Οι επαγγελματίες θεραπευτές θα σας προσφέρουν ένα απίστευτα χαλαρωτικό μασάζ που θα σας ανακουφίσει από την ένταση και τους μυϊκούς πόνους. Θα φύγετε πλήρως ανανεωμένοι και νιώθοντας υπέροχα.

    *Η θεραπεία αυτή απευθύνεται σε όσους θέλουν να καταπολεμήσουν το στρες και την ένταση. Προσφέρει χαλάρωση και μείωση των εντάσεων.

  • TESLASLIM

    Αρχικά εφευρέθηκε για τους ασθενείς με ακράτεια . Οι ουρολόγοι την εφάρμοζαν στους ασθενείς λόγω της μεγάλης αποτελεσματικότητας της στην ενδυνάμωση των μυών της πυελικής χώρας με αποτέλεσμα την λύση στο πρόβλημα της ακράτειας. Παράλληλα παρατηρήθηκε ότι όλοι οι ασθενείς παρουσίαζαν μυϊκή διόγκωση των γλουτών. Έτσι σήμερα απολαμβάνουμε τα οφέλη και στην αισθητική ιατρική!

     

    Το προηγμένο αυτό τεχνολογικά  μηχάνημα ιατρικής αισθητικής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ολοκληρωτική ενεργοποίηση κάθε μυϊκής ομάδας,σε αντίθεση με την φυσική άσκηση όπου δραστηριοποιείται μέχρι το 70% του μυός.Με το TESLASlim πετυχαίνουμε την ενεργοποίηση του 100% του μυός! Συγκεκριμένα με κάθε συνεδρία πραγματοποιούμε πάνω από 20.000 συσπάσεις  και είναι στοχευμένες στην μυϊκή ομάδα που μας ενδιαφέρει!

    Γλουτοί : πάνω από 20.000  στοχευμένες συσπασεις στους γλουτούς! Έτσι επιτυγχάνουμε την υπερτροφία που όλες οι γυναίκες επιθυμούν στους γλουτούς χωρίς να μεγαλώνουν και οι μηροί, εικόνα που βλέπουμε συχνά να συμβαίνει στις γυναίκες που προσπαθούν να βελτιώσουν την εικόνα των γλουτών κάνοντας πολλά «καθίσματα» ή «πρέσα».

    Κοιλιακοί: με ειδικά πρωτόκολλα που έχει το μηχάνημα TESLASlim κατά την εκγύμναση των μυών της κοιλιάς, αυξάνεται ο μεταβολισμός τους με αποτέλεσμα την τοπική καύση λίπους! Κέρδος η επίπεδη κοιλιά και η απώλεια λίπους τοπικά!

     

    Με την εφαρμογή ακίνδυνου υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM( High Intensity Focused Electromagnetic Field Technologh) έχουμε έντονη δράση στους κινητικούς νευρώνες των μυών. Με την προηγμένη αυτή τεχνολογία κερδίζουμε πάνω από 20.000 μέγιστες συσπάσεις (supramaximal) στο 100% της μυικής ομάδας που κάνουμε την εφαρμογή! Η συχνότητα των συσπάσεων είναι τέτοια που δεν επιτρέπεται η χαλάρωση των μυικών ινών με αποτέλεσμα την αύξηση και του όγκου των μυών αλλά και του αριθμού τους! Η ενέργεια που απαιτείται για την σύσπαση τους προέρχεται από τον καταβολισμό των λιπαρών οξέων. Άρα  μυϊκή υπερτροφία και καύση λίπους μαζί!!

    Είναι απόλυτα ασφαλές και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε για ακόμη μια φορά ότι το TESLAslim αποτελεί μια  θεραπεία ιατρικής αισθητικής. Τα άλλα μηχανήματα έχουν μόνο πολύ επιφανειακή ενεργοποίηση των μυών! Από τη πρώτη στιγμή της εφαρμογής στο TESLASlim νιώθετε ξεκάθαρα την μυική σύσπαση σε όλο το βάθος του μυός. Συνεπώς και τα αποτελέσματα είναι υπερπολλαπλάσια.

     

     

    – Δεν πονάει,μας δίνει την αίσθηση ενός εντόνου μασάζ.

    – Χρειάζονται 6 με 8 συνεδρίες ,ιδανικά 2 την εβδομάδα

     

    -Συνήθως μετά τη δεύτερη συνεδρία τα αποτελέσματα είναι ορατά! Βελτίωση συνεχίζουμε να βλέπουμε ακόμα και 1 μήνα μετά το πέρας των συνεδριών.

     

    -Το αποτέλεσμα διαρκεί συνήθως 6-12 μήνες. Αυτό εξαρτάται γενικά από τον τρόπο ζωής μας. Σίγουρα κάποιες συνεδρίες συντήρησης βοηθούν ακόμη περισσότερο.

    Επιτυγχάνουμε:

    1. Ανόρθωση και όγκος γλουτών.
      2. Μείωση λίπους κοιλιάς και γράμμωση μυών
      3. Ανόρθωση βραχιόνων
      4. Ανόρθωση μηρών

    5.Καύση λίπους μηρών

     

     

    Αντενδείξεις:

    -Βηματοδότης
    -Επιληψία
    -Εγκυμοσύνη
    -Μεταλλικά εμφυτεύματα στα σημεία εφαρμογής
    -Πνευμονική ανεπάρκεια

  • CAVITATION ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ

    Η λύση για το χάσιμο πόντων στην κοιλιά. Η τεχνολογία cavitation είναι ευρέως διαδεδομένη ως η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση και την απώλεια του τοπικού πάχους. Αποτελεί την πιο νέα και πρωτοποριακή θεραπεία λιπογλυπτικής σώματος που υπάρχει σήμερα. Πραγματοποιείται αναίμακτα – χωρίς νυστέρι, στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από τη πρώτη κιόλας συνεδρία.

    Η θεραπεία cavitation για το τοπικό πάχος απασχολεί πολλούς άνδρες και με την νέα τεχνολογία το πρόβλημα αποτελεί πλέον παρελθόν. Το cavitation δρα τοπικά στα αποθέματα λίπους και εφαρμόζεται ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Τα ευεργετικά οφέλη του cavitation για το τοπικό πάχος μπορούν να εφαρμοστούν τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο συνδυάζοντας τη τεχνολογία RF  για θεραπεία ανάπλασης, αναζωογόνησης και σύσφιξης.

    Οι περισσότεροι βλέπουν τα αποτελέσματα άμεσα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το σημαντικότερο είναι ότι τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα σε πόντους.

    Η θεραπεία πραγματοποιείται με επάλειψη στην περιοχή, gel υπερήχων και στην συνέχεια η υπεύθυνη αισθητικός ακουμπά την κεφαλή του μηχανήματος πάνω στο δέρμα, στην περιοχή που θέλουμε να μειωθούν οι πόντοι.

    Πρέπει να έχει καλή γνώση του μηχανήματος για να μπορεί να στοχεύσει αποτελεσματικά, μόνο το λίπος που θέλουμε να καταστρέψουμε και όχι τις γύρω περιοχές.

    Άμεσα θα χάσετε 1 ως 2 πόντους, αλλά το λίπος θα αποβληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

    *Κατά τη διάρκεια της θεραπείας cavitation για το τοπικό πάχος η ειδική κεφαλή έρχεται σε επαφή με το δέρμα και εσείς το μόνο που αισθάνεστε είναι ένα ηχητικό κύμα στα αυτιά.

    *Είναι πολύ γρήγορη αγωγή.

    Διάρκεια Θεραπείας από 8 έως 20 λεπτά.

  • MANICURE

    Τα περιποιημένα και καθαρά νύχια δε μπορεί να είναι μόνο γυναικείο προνόμιο, αντιθέτως θα πρέπει να αποτελεί μέρος της προσωπικής φροντίδας κάθε άντρα που θέλει να δείχνει περιποιημένος και όμορφος. Εξάλλου  ένα περιποιημένο αντρικό χέρι είναι απαραίτητο για μια σωστή επαγγελματική εμφάνιση.

    Ελάτε για ένα βασικό manicure: σχήμα νυχιών, απομάκρυνση επωνυχίων και μασάζ χεριών.

    Διάρκεια θεραπείας, 25 λεπτά.

  • PEDICURE

    Τα αντρικά πόδια χρειάζονται φροντίδα. Περισσότερο απ’ ότι τα χέρια και περισσότερο απ’ ότι τα γυναικεία πόδια, διότι το αντρικό δέρμα είναι εκ φύσεως πιο τραχύ και πιο επιρρεπές να εμφανίσει κάλους και σκασίματα στις φτέρνες. Επιπλέον, τα νύχια των αντρικών ποδιών χρειάζονται τακτικό κόψιμο και προσεκτικό σχηματισμό, αν θέλετε να είναι ευπαρουσίαστα και να μειώσετε την πιθανότητα να εμφανίσετε μύκητες.

    Το πεντικιούρ στους άνδρες έχει στόχο τα υγιή πόδια.

    Η περιποίηση του πεντικιούρ δεν περιορίζεται στα νύχια ,περιλαμβάνει τα δάχτυλα, το πέλμα, τον αστράγαλο και το κάτω τμήμα του ποδιού.

    Τα νύχια διαμορφώνονται κατάλληλα και ενυδατώνονται ενώ γίνεται λείανση των κάλων και των σκληρύνσεων.

    *Το θεραπευτικό πεντικιούρ είναι ιδανικό για εσάς που έχετε σκληρύνσεις, κάλους, υπερκεράτωση, ονυχοκρύπτωση, μύκητες.

    Το θεραπευτικό διαφέρει από το απλό pedicure γιατί είναι πιο εξειδικευμένο.

    *Η περιποίηση του βασικού pedicure περιλαμβάνει λουτρό ποδιών με  άλατα. Περιποίηση επωνυχίων και φτερνών. Συνδυάζεται και με Foot spa.

    Ενυδατώστε τα πόδια σας με ένα spa ποδιών το οποίο περιλαμβάνει μια ιδιαίτερα χαλαρωτική διαδικασία, η οποία βασίζεται στη ρεφλεξολογία και βοηθά το σώμα να χαλαρώσει και τα πόδια να είναι πιο ξεκούραστα.

    Εμπιστευτείτε την εμπειρία του retouche και απαλλαγείτε από τον πόνο.

    Διάρκεια θεραπείας, 50 λεπτά


elΕλληνικά