Το Retouche βρίσκεται κοντά σας στην καρδιά της πόλης του Βόλου για να σας παρέχει υπηρεσίες αισθητικής υψηλού επιπέδου για το πρόσωπο και το σώμα. Απευθυνόμαστε σε όλες τις σύγχρονες γυναίκες αλλά και τους άνδρες που θέλουν να περιποιηθούν τον εαυτό τους, χαρίζοντάς του την ευεξία που τόσο έχει ανάγκη.

Στο Retouche προσφέρουμε υπηρεσίες:

Αισθητικής προσώπου και σώματος

Μασάζ – spa

Περιποίησης άκρων

Περιποίησης βλεφαρίδων

Ημιμόνιμου μακιγιάζ – τατουάζ

Νυφικού μακιγιάζ

Laser αποτρίχωσης

Για εμάς ο κάθε άνθρωπος που επισκέπτεται τον χώρο μας είναι μοναδικός, γι’αυτό και οι υπηρεσίες μας είναι προσαρμοσμένες σε εκείνον. Με χρόνια εμπειρίας αλλά και την απαραίτητη τεχνογνωσία, μπορούμε να διαγνώσουμε τις ανάγκες του πελάτη μας και να του προσφέρουμε εξατομικευμένη θεραπεία με στόχο τα άριστα αποτελέσματα.

Έχοντας αποφοιτήσει από το ΑΤΕΙ Αισθητικής – Κοσμητολογίας της Θεσσαλονίκης και έχοντας αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία, το 2009 η Μαρία Κωνσταντάκη και η Ελένη Χατζηκωνσταντίνου αποφάσισαν να ανοίξουν τον δικό τους χώρο θέλοντας να προσφέρουν στο κοινό του Βόλου τις υπηρεσίες τους. Έτσι το Top2toe ήταν γεγονός και έγινε αγαπημένο σημείο αναφοράς και συνώνυμο της αισθητικής. Η αγάπη του κόσμου όμως δημιούργησε στη Μαρία και την Ελένη την ανάγκη να προσφέρουν ακόμα περισσότερα και έτσι το 2014 η εταιρεία μεγάλωσε, μεταφέρθηκε σε νέο, σύγχρονο χώρο και πάλι στο κέντρο της πόλης και μετονομάστηκε σε Retouche.

Σήμερα το Retouche αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό όλων όσων θέλουν να είναι και να αισθάνονται όμορφοι.

Στο Retouche θέλουμε οι επισκέπτες μας να νιώθουν ασφάλεια αφήνοντας την επιδερμίδα τους στα χέρια μας, γι’ αυτό και φροντίζουμε να παρέχουμε πάντα νόμιμες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η εξειδίκευσή μας στον χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας, η πολύχρονη εμπειρία μας, η συνεχής μας κατάρτιση και ενημέρωση για όλες τις νέες τάσεις, τεχνικές και συσκευές που υπάρχουν αλλά και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε κάνουν το Retouche ένα πρότυπο κέντρο αισθητικής που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Χαρίστε και εσείς στον εαυτό σας την περιποίηση που του αξίζει!

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα χαρούμε να σας προσφέρουμε την επαγγελματική μας άποψη για όσα θέλετε να μάθετε ή να κλείσουμε το ραντεβού που σας ταιριάζει.


Ελένη Χατζηκωνσταντίνου

Η Ελένη Χατζηκωνσταντίνου από μικρή κιόλας ηλικία έδειξε την έφεση και το ταλέντο της στην αισθητική και έτσι η επαγγελματική ενασχόλησή της με τον χώρο ήρθε ως φυσικό επακόλουθο. Απόφοιτος της Σχολής Κοσμητολογίας και Αισθητικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, η Ελένη εξειδικεύτηκε στο ημιμόνιμο μακιγιάζ – τατουάζ (pmua) στις εφαρμογές φρυδιών με τεχνική σκίασης και τρίχα- τρίχα, στις εφαρμογές άνω και κάτω βλεφάρου αλλά και στις εφαρμογές περιγράμματος και γεμίσματος χειλιών με χρώμα. Είναι επίσης πιστοποιημένη expert lash artist. Η Ελένη εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κορυφαία και δημοφιλή κέντρα Αισθητικής πανελλήνιας εμβέλειας και εγνωσμένου κύρους σε υπηρεσίες σώματος και αποτρίχωσης αλλά και ως προϊσταμένη των τμημάτων αδυνατίσματος σώματος και laser . Από το 2009 διατηρούν με την Μαρία Κωνσταντάκη το δικό τους εργαστήριο αισθητικής – κέντρο περιποίησης χεριών και ποδιών Retouche, στην καρδιά του Βόλου. Θέλοντας να εμπλουτίσει και να εξελίξει ακόμα περισσότερο το πεδίο των γνώσεών της ώστε να παρέχει τις καλύτερες και πιο σύγχρονες υπηρεσίες στους πελάτες της, η Ελένη συμμετέχει διαρκώς σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις σε όλα τα νέα trends της αισθητικής για το πρόσωπο, τις βλεφαρίδες, το ημιμόνιμο μακιγιάζ – τατουάζ (pmua) και το σώμα.

Μαρία Κωνσταντάκη

Η Μαρία Κωνσταντάκη μεγάλωσε στην πόλη του Βόλου. Η αγάπη της για τον χώρο της Αισθητικής την οδήγησε στο να κάνει το χόμπι της επάγγελμα. Αποφοίτησε από τη Σχολή Κοσμητολογίας και Αισθητικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης αλλά και από γνωστή αμερικανική σχολή ως πτυχιούχος Ονυχοπλαστικής ( Gel, Fiberglass nails, ακρυλικό) και περιποίησης άκρων (Manicure – Pedicure – Spa Manicure – Spa Pedicure). Παράλληλα εκπαιδεύτηκε και στην ποδολογία (αφαίρεση κάλων-τύλων και είσφρησης ονύχων και τοποθέτηση νάρθηκα BS). Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος αισθητικού και τεχνίτριας άκρων και ονυχοπλαστικής. Εκμεταλλευόμενη την πολυετή εμπειρία της στον χώρο της Αισθητικής προσώπου και σώματος εργαζόμενη ως  αισθητικός και βοηθός τεχνίτριας άκρων και ονυχοπλαστικής και θέλοντας να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα ως εκπαιδεύτρια εφαρμογών αισθητικής για περιποίηση άκρων, προσθετική νυχιών, χαλαρωτικό και θεραπευτικό μασάζ, χρωματοθεραπεία , θαλασσοθεραπεία , αρωματοθεραπεία και  μουσικοθεραπεία. Από το 2009 διατηρούν με την Ελένη Χατζηκωνσταντίνου το δικό τους εργαστήριο αισθητικής – κέντρο περιποίησης χεριών και ποδιών Retouche, στην καρδιά του Βόλου. Παραμένοντας  πιστή στη φιλοσοφία της παροχής κορυφαίων και ποιοτικών υπηρεσιών, η Μαρία συμμετέχει διαρκώς σε συνέδρια και σεμινάρια προκειμένου να ενημερωθεί για όσα καινούργια υπάρχουν στον κόσμο της Αισθητικής.

elΕλληνικά